Czy facet który - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy facet który

wyjechał na tydzień do pracy i dzwoni do kobiety kilka razy dziennie to może znaczyć że jemu na niej zależy, że za nią tęskni?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy facet który

tak na poczatku tak jest smile

3

To nie jest partner życiowy tylko eks, znamy się od 5 lat. Teraz się przyjaźnimy smile

4

aha

Albo teskni i dzwoni, alebo jestes jego najlepsza przyjaciolka? Moze sie nie pogodzil z twoim odejsciem, albo czuje sie samotny. Wiele moze byc przyczyn. Moze nie ma z kim tam rozmawiac?

6

On tam pojechał do pracy z 2 kolegami i dzwoni i opowiada co robił, jak tam jest, że ładna miejscowość itd. że po pracy grila robią. Ma z kim gadać ale mimo tego dzwoni do mnie. Wyjechał wczoraj a wieczorem jak rozmawialismy to już mówił o naszym spotkaniu jak wróci za tydzień. Mówił też że ,, byłem dla ciebie chyba dobry co, jak razem byliśmy? "  Pyta co robie, prosił żebym mu napisała sms-a na dobranoc. Nie wiem co mam o tym myśleć.

7

tak jak mowi jligota@gmail.com, widocznie nie pogodzil sie z waszym rozstaniem

8

A Ty jesteś dla niego tylko przyjaciółką, czy bawisz się nim, bo wiesz że on czuje cos do Ciebie i podoba Ci się jak tak zabiega o Ciebie?
Jak to u was jest?

9

"...tęskni/pragnie kontaktu"
Zabawne Drogie Panie...
Gdyby były inne okoliczności zapewne krzyczałybyście, że ten facet - autorkę - kontroluje i sprawdza co robi smile
Że przejawia jakąś obsesyjną zazdrość, uzurpuje sobie prawo do niej, ogranicza ją, "namolnie się przypomina" nie dając zająć się już "swoim życiem" (bez niego)...
Cóż...

10 Ostatnio edytowany przez justyna27 (2013-05-21 20:37:14)

Jak to u nas jest? Już ci odpowiadam. Nadal coś do niego czuję i staram się wybadać jak to jest z jego strony.

11

Skoro dzwoni po parę razy, to jest sam i próbuje nawiązać bliższy kontakt. Czy tęskni? prawdopodobnie tak, czy mu zależy - prawdopodobnie nie, gdyż inaczej bylibyście razem.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024