wyjechał na tydzień do pracy i dzwoni do kobiety kilka razy dziennie to może znaczyć że jemu na niej zależy, że za nią tęskni?
tak na poczatku tak jest ![]()
To nie jest partner życiowy tylko eks, znamy się od 5 lat. Teraz się przyjaźnimy ![]()
aha
Albo teskni i dzwoni, alebo jestes jego najlepsza przyjaciolka? Moze sie nie pogodzil z twoim odejsciem, albo czuje sie samotny. Wiele moze byc przyczyn. Moze nie ma z kim tam rozmawiac?
On tam pojechał do pracy z 2 kolegami i dzwoni i opowiada co robił, jak tam jest, że ładna miejscowość itd. że po pracy grila robią. Ma z kim gadać ale mimo tego dzwoni do mnie. Wyjechał wczoraj a wieczorem jak rozmawialismy to już mówił o naszym spotkaniu jak wróci za tydzień. Mówił też że ,, byłem dla ciebie chyba dobry co, jak razem byliśmy? " Pyta co robie, prosił żebym mu napisała sms-a na dobranoc. Nie wiem co mam o tym myśleć.
tak jak mowi jligota@gmail.com, widocznie nie pogodzil sie z waszym rozstaniem
A Ty jesteś dla niego tylko przyjaciółką, czy bawisz się nim, bo wiesz że on czuje cos do Ciebie i podoba Ci się jak tak zabiega o Ciebie?
Jak to u was jest?
"...tęskni/pragnie kontaktu"
Zabawne Drogie Panie...
Gdyby były inne okoliczności zapewne krzyczałybyście, że ten facet - autorkę - kontroluje i sprawdza co robi ![]()
Że przejawia jakąś obsesyjną zazdrość, uzurpuje sobie prawo do niej, ogranicza ją, "namolnie się przypomina" nie dając zająć się już "swoim życiem" (bez niego)...
Cóż...
10 2013-05-21 20:36:28 Ostatnio edytowany przez justyna27 (2013-05-21 20:37:14)
Jak to u nas jest? Już ci odpowiadam. Nadal coś do niego czuję i staram się wybadać jak to jest z jego strony.
Skoro dzwoni po parę razy, to jest sam i próbuje nawiązać bliższy kontakt. Czy tęskni? prawdopodobnie tak, czy mu zależy - prawdopodobnie nie, gdyż inaczej bylibyście razem.