Aranżacja jej urodzin - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Aranżacja jej urodzin

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Aranżacja jej urodzin

Mam problem, poważny. Nastawiałem się na to że w jej urodziny, tj. jutro będzie ładna pogoda i zabiorę ją na piknik na łonie natury, jak mówią prognozy, niestety nie będzie zbyt przyjemnie i w związku z tym jestem w niemałym zakłopotaniu. Możecie mi dziewczyny coś podpowiedzieć jaki by tu plan B zrobić? Mam malutko czasu, właściwie tylko dzisiejszy dzień! Proszę o pomoc. Dodam że jesteśmy z Krakowa i ostatni pomysł jaki wpadł mi do głowy to ZOO, ale nie jestem pewny hmm

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez anjaa (2013-05-21 14:11:24)

Odp: Aranżacja jej urodzin

no rzeczywiście w Krakowie pogoda dość nieprzewidywalna tongue trudno coś doradzić, bo nie za bardzo wiadomo jaka twoja dziewczyna jest, co lubi itd. Szkoda, że pogoda nie dopisuje, bo w okolicach ZOO jest bardzop dużo ładnych terenów do spacerów. A może nie będziecie przejmować się pogodą i zamiast pikniku zrobicie sobie wycieczkę np do zoo, na kopiec Piłsudzkiego, albo pospacerujecie po kazimierzu, a potem jakaś fajna kolacja/obiad w knajpce i winko w domu? Mi np bardzo dużą przyjemnośc sprawiło by odwiedzenie jakiegoś miejsca w krk w którym jeszcze nie byłam wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Aranżacja jej urodzin

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024