Pomyliłam się, przygotowując farbę do włosów; obawiam się skutków - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Pomyliłam się, przygotowując farbę do włosów; obawiam się skutków

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pomyliłam się, przygotowując farbę do włosów; obawiam się skutków

Mam prosbe do Was bo zwariuje do rana ! Kupilam sobie farbe z Joanny Dojrzala wisnie. Noi wycisnelam tupke w misieczke, proboje nakladac ale to jakos fatalnie wychodzilo, malo jakos tego kremu. Wrocilam sie do pokoju patrze a ja zapomnialam dodac utleniacz do wlosow. Wiec szybko wycisnelam i dodalam na wlosy gdzie juz farba byla. Noi kolor sie przyjal, jest ok. Nie ma przeswitow ani nic w tym znaczeniu ale moje pytanie brzmi ! Czy dobrze zrobilam ? Czy mozna tak osobno dodac utleniacz ? Farba na wlosach a utleniacz wmasowany na glowie a nie w misieczce. Martwie sie ze wyleca mi wlosy albo Bog wie co. Mial ktos tak ? Zmylilo mnie to ze w kazdej farbie jest szamopn a w Joannie tylko farba i utleniacz a utleniacz wygladal tak jak szampon. Boje sie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomyliłam się, przygotowując farbę do włosów; obawiam się skutków

Prosze o pomoc !

3

Odp: Pomyliłam się, przygotowując farbę do włosów; obawiam się skutków

teraz to i tak już po fakcie - ale raczej nic nie powinno się poważnego stać. wiadomo po farbie - to i tak włosy się osłabią. Na woje szczęście  - teraz farby się lepsze niż kiedyś.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Pomyliłam się, przygotowując farbę do włosów; obawiam się skutków

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024