być z nim czy nie ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » być z nim czy nie ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: być z nim czy nie ...

Witam wszystkich .... a więc zacznę od tego że jakieś 2 miesiące temu poznałam przez internet chłopaka tak od czasu do czasu z nim piszę, w sumie to sama go zaczepiłam pisząc do niego jako pierwsza. fajnie mi się z nim pisze jest miły zabawny i w ogóle ... i parę dni temu napisał mi że chciał by się spotkać i mnie poznać więc się zgodziłam i tak nie miałam w tedy nic w planach konkretnego.. poszłam na umówione spotkanie i było dość miło,poszliśmy na spacer rozmawialiśmy na  różne tematy ale złapał nas deszcz więc poszliśmy do restauracji na herbatę tam dość długo też rozmawialiśmy aż do zamknięcia. ale przez cały czas widziałam jak się po kryjomu patrzy jak przy spacerze tak jak i przy herbacie kiedy nasze oczy się razem spotkały on oczy opuszczał albo patrzył w innym kierunku.. kiedy wyszliśmy z restauracji dalej padało więc poszliśmy pod sklep w którym był daszek więc można było postać i dalej rozmawiać w tedy bardziej się otworzył, śmiał się opowiadał jakieś śmieszne sytuacje w swoim życiu i kiedy ja coś opowiadałam to on mi dał buziaka w usta odeszłam kawałek od niego  bo mnie zaskoczył i pomyślałam że go zanudzam przeprosił mnie i mnie przytulił i dał buziaka w policzek  , i robił śmieszne podchody od tamtej chwili poprawiał mi włosy złapał za rękę itp. nie powiem miłe to było bo dość długo nie miałam chłopaka i takie drobne gesty są fajne ale wracając do tematu to nie wiem co o nim mam sądzić wczoraj jak pisaliśmy napisał mi że mu się bardzo spodobałam że jestem ładna mam poczucie humoru że jestem mila że chce mnie poznać bliżej bo jestem ciekawą osobą że mam ładne oczy od których nie mógł oderwać wzroku itp i żebym nie myślała że mi słodzi tak o że tak na prawdę myśli o mnie.i że nie mógł się oprzeć i nie dać mi buziaka i mnie przytulić ale że mu głupio i że boi się że to zepsuje relację  problem jest w tym że jestem po nie udanym związku i boję się trochę żebym dalej nie cierpiała ... boję się zrobić ten krok i w sumie nie jestem pewna czy jestem gotowa na związek . nie powiem jest dość przystojnym chłopakiem nie mam pojęcia czy spróbować czy odpuścić... dziękuje za odpowiedzi i dobrą radę ,pozdrawiam

Odp: być z nim czy nie ...

Ja proponuję tak po ludzku spotkać się raz jeszcze i porozmawiać. Powiedzieć mu to, co napisałaś nam, tzn. że tempo które obrał, dla Ciebie jest zbyt szybkie. Postaraj się powiedzieć mu o swoich uczuciach możliwie jak najdelikatniej, bo z tego co napisałaś, chłopak z początku sam był skrępowany, czuł się niepewnie, a potem jak już się rozkręcił i zauważył, że poszedł w złą stronę, poczuł się zwyczajnie głupio i próbował wymazać złe wrażenie. Wyszłoby niezręcznie, gdyby zrozumiał to tak, że spaprał sprawę, i zwyczajnie szukasz wymówki, aby zerwać znajomość...

3

Napisalas, ze dosc dlugo nie bylas w zwiasku, ale jestes nie gotowa jeszcze bo byl to nie udany zwiazek. Moje pytanie jest; Kiedy bedziesz gotowa? Jak bedziesz po trzydziesce? Poznalas super chlopaka wiec to wykorzystaj, nie musisz od razu oddawac mu calego serca i duszy. Poprostu badz z nim i zobacz jak wszystko ulozy za ciebie los. Nie masz nic do stracenia. Jak ci sie nie spodoba to najwyzej zakonczysz to co zaczelas.

4 Ostatnio edytowany przez MrWestin (2013-05-13 05:28:59)

Jeżeli nie spróbujesz, zaoszczedzić możesz sobie nieudanego flingu, w przypadku jeżeli spróbujesz możesz co najwyżej mieć szanse na udany związek...
Jak dla mnie niema co ryzykować, lepiej zostań sama.

5

to że jesteś po nieudanym związku nie oznacza że nie możesz dać szansy komuś innemu.., może on pomoże Ci zapomnieć o tamtym? pokaże Ci znaczenie słowa miłość i będziesz szczęśliwa.., jak nie zaryzykujesz to się nie przekonasz, a ryzyko nie raz przynosi korzyści wink przecież nikt nie każe Ci od razu z nim być.., poznajcie się lepiej i czas pokaże co z tego będzie wink

6

Kto nie ryzykuje nie pije szampana!!! smile

7

Jeśli chłopak jest fajny to pogadaj z nim szczerze. To, że się będziecie spotykać nie znaczy, że od razu musicie być razem. Daj mu szansę, poznaj go lepiej i może Twoje obawy same znikną.

8

Majka,
ale przed czym masz stracha ?
przeciez na razie sie poznajecie.Z tego , co piszesz spotkaliscie sie jeden raz (!)
przypominam Ci o tym :-)

to piekny czas , poznaj go lepiej, bardziej, zobacz wpierw kto zacz .

i jaki zwiazek Majka ?
Zwiazek to cos innego, duzo, duuuzo dalej...
pozdrawiam Cie i zycze owocnego spotykania sie , poznawania siebie i jego .

A potem zadecydujesz

9

dziękuje :* jesteście kochane no i macie rację nie będę wiedziała jak się nie przekonam :* pozdrawiam Was cieplutko... PS, jak na razie to on cały czas wydzwania choć nie powiem fajnie nam się rozmawia i chce on się znowu spotkać ze mną smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » być z nim czy nie ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024