Problem z dziewczyna ! Pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyna ! Pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Problem z dziewczyna ! Pomocy

Hej , opisze wam moja sytuacje...
3 TYG temu napisalem do dziewczyny na fb , pisalismy jakies 2  tygodnie , dobrze sie pisalo. Mieszkamy w sasiadujacych miejscowosciach.  Wkoncu chcielismy sie poznac... Spotkalismy sie w parku , gadalismy ponad 1h. Dobrze sie rozmawialo. Napisalem do niej czy chce to kiedys powtorzyc. Wtedy ona mi napisala ze nie chce narazie zadnych blizszych relacji. Nie wiem czy pisac do niej czy nie...Dziewczyna jest raczej spokojna , dobrze sie uczy. Nie wiem czy dalej zabiegac o jej wzgledy liczac ze zmieni zdanie czy odpuscic.... Nie wiem  co robic ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z dziewczyna ! Pomocy

Spróbuj dalej trzymać z nią kontakt. Może jak się do Ciebie przekona to zmieni zdanie. Może jest po jakiś ciężkich przeżyciach i dziewczyna potrzebuje czasu. Tylko cierpliwość Cię tu uratuje.

3

a może chce abyś się postarał, a nie tylko pisał...

4

Nie wiem co jest nie tak ale pisze z nia normalnie , nie wyczuwam nic takiego zebym sie narzucal czy cos...
Po za tym, mam pytanie... Czy jak bedzie mozliwosc rozmowy z nia np w autobusie to rozmawiac z nia czy tylko powiedziec czesc i udawac ze mi nie zalezy?

5

Moje zdanie jest takie, że powinieneś odłożyć głębsze relacje. Skoro dziewczyna po spotkaniu zaczęła nabierać dystansu to o czymś to świadczy. Nie wiń siebie, nie zadowolisz wszystkich kobiet tego świata ")

6

oczywiście, że rozmawiać, bo wyjdzie, że tylko przez internet jesteś taki śmiały, co równa się z byciem gówniarzem, a chyba tego nie chcesz?

7

Zadałeś pytanie - dostałeś odpowiedź. Czego w niej nie rozumiesz?

Jeśli obydwoje chcecie nadal utrzymywać kontakt, to nic nie stoi na przeszkodzie. Ale jeśli ona woli zachować dystans, to pozostaje Ci to uszanować.

8

nocnalampka napisał/a:

jeśli ona woli zachować dystans, to pozostaje Ci to uszanować.

Radzę Ci te słowa wziąć mocno do serca, zgadzam się z tym w stu procentach smile

9

Mam problem. Jakis miesiac  temu napisalem na fb do dziewczyny , pisalismy jakies 2 tygodnie po czym sie spotkalismy. Bylo ok. Pozniej zaczelismy temat o zwiazkac i napisala ze nie chce ranic ani niczego udawac , ze ejst 1 raz w takiej sytuacji itp.... I teraz nie wiem co robic. Ona jest raczej nieufna , ostrozna. Nie wiem czy dalej pisac czy zaproponowac jakies spotkanie...Pisala tez ze czas wszystko pokaze. Nie wiem jak dalej postepowac....

10

Kolego już uzyskałeś parę odpowiedzi. Nie musisz się powtarzać.

Jeśli ma być coś między wami to niejako automatycznie nawiąże się więź. Jeśli tego brak... cóż... będziesz tylko się męczył i brnął w ślepą uliczkę Twoich oczekiwań.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyna ! Pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024