Zostać kochanka swojego ex? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostać kochanka swojego ex?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Zostać kochanka swojego ex?

Hej chciałabym poznac wasze opinie dotyczące pewnej sprawy ...

Otóż kilka msc temu zaknczyłam zwiazek i znajomosc z moim byłym ponieważ mnie oszukiwał . A teraz chce sie spotykac , chce zebym była jega kochanka, nie wiem czy ma kogos ,bo prawde to on mi raczej nie powie . Chce sie spotykac ze mna bo stwierdzil ze fajnie mu było , oczywiscie o zwiazku nie ma mowy tylko o sex co najwyzej . Ja nie wiem co mam robic bo z jednej str ciagnie mnie do niego i dalej mi sie podoba a z drugiej mam zal troche ze tak postapił wobec mnie i nie chciałabym zeby swoja dziewczyne zdradzał ze mna
Jaka jest wasza opinia na ten temat??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostać kochanka swojego ex?

Moim zdaniem, jeśli zostaniesz jego kochanką to stracisz w jego oczach. Pokażesz brak klasy, żałość i zdeterminowanie. Przer***a Cię kilka razy i powie cześć. Stawia sprawę jasno - nie interesuje go Twój charakter, intelekt, spędzanie z Tobą czasu, planowanie przyszłości. Interesuje go Twoje ciało, to co masz między nogami. A jeśli miałabyś nadzieję, że coś z tego będzie to nie wiem ile jest historii w których ktoś na swojej dupie zdobył czyjeś serce.

Może jednak jesteś warta o wiele więcej, a w to bagno lepiej nie brnąć?

3

Seks-przyjaźń z miłym, dobrym chłopakiem - świetna sprawa.
Seks z oszustem i dupkiem, który ma dziewczynę, a do Ciebie startuje z bezczelnym tekstem: "Bzyknijmy się czasem, bo fajnie było" - nie!

Koleś zasługuje tylko na spoliczkowanie. Poza tym Ty nie szukasz luźnego układu opartego na seksie, tylko dla Ciebie te spotkania będą nadzieją, że on coś do Ciebie czuje i wrócicie do siebie. Będziesz cierpieć, nie warto.

4

Poczekaj na faceta, który będzie zafascynowany Tobą a nie Twoim kroczem

5

W pierwszej kolejnosci szanuj siebie.

Bedziesz z nim sypiala bo Ciebie ciagnie i tylko patrzec jak sie zaangazujesz.
Skonczysz gorzej niz wtedy, kiedy Cie oszukiwal.

Przezuta, wypluta z poczucie rozczarowania, ze znowu nie wyszlo.

Poslij go w cholere.

6

pomysl ze nie mozesz byc jego zabawka tylko dlatego bo jemu było dobrze. nie warto sie zeszmacac (bez obrazy) dla takiego kogos. dla niego to tylko zabawa i napewo bedzie sie pozniej chwalil tym przed kolegami. po co Ci to?

7 Ostatnio edytowany przez tabletka96 (2013-05-11 23:36:58)

Kopnąć go w dupę, oszukiwał,a teraz chce wrócić? Kurde, miej godność i się nie daj. Dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi się. Co on odstawia, z łóżka do łóżka. Powiedz mu,że jeszcze raz odezwie się do Ciebie,to skontaktujesz się z jego laską.

8

Święte słowa .  Macie wszyscy racje oleje go  niech nie mysli ze po tym jak mnie oszukiwał to jeszcze polece do niego i bd robiła za kochanke puki mu sie nie znudze . Troche sie łudziłam że moze zatesknił .. Dzieki za rady smile Tak tez zrobie

A jeszcze mam inna historie juz rozwiazana tylko nie wiem czy dobrze zrobiłam .
Po tym jak rozstałam sie  z tamtym poznałam innego kolege i spotykalismy sie . On twierdził ze chce mnie poznac a tak naprawde odzywał sie tylko jak chciał sie spotkac .  A na spotkaniu rece mu chodziły troche, wiecie o co chodzi . Oczywiscie zdenerwowałam sie na niego bo nie wiem czemu ale kazdego kogo poznam to od razu albo chciał mnie obmacywac albo sex .. Oczywiscie nic na sile nie robił i powiedział ze nie chodzi mu o nic tylko bardzo mu sie podobam . Od tego momentu traktowałam go z dystansem , byłam bardziej wredna niz miła. On jednak chciał sie spotykac , twierdził ze mu zalezy .. nie zbyt mu wierzyłam ale w sumie miał duzo cierpliwosci bo ciagle mu wypominałam ze chodzi mu tylko o sex a on na to ze dla niego sie nie liczy mimo iz by chciał ale nic na sile .. Spotykalismy sie rzadko ,  raz na msc  . On chciał sie czesciej spotykac i  zaprosic mnie na wesele a ja ciagle podejrzewałam ze on chce mnie wykorzystac , ale  zaprzeczał , .. Mówił ze chce zebym była kims wiecej niz tylko kolezanka , ale przeciez jakby chciał to chyba by inaczej sie troche zachowywał i czesciej do mnie odzywał .. I nie wiem czy on sie zachowywał tak poniewaz byłam dla niego wredna i wolał ze mna nie pisac czy poprostu tez mu tylko o sex chodziło?? Wczoraj przeprowadzilismy rozmowe chciał zebym zdecydowała czy sie dalej spotykamy czesciej czy to koniec . Powiedziałam ze to koniec poniewaz bałam sie ze ja sie zaangazuje a on mnie oleje dla innej bo wiem ze ma sporo kolezanek i wczoraj nawet do niego była dwoniła ze chce wrócic . On oczywiscie powiedział ze nie wroci .
Zakonczyłam nasza znajomosc a on powiedział ze sie nie odezwiw . Dobrze zrobiłam czy powinnam dac mu szanse ??

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostać kochanka swojego ex?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024