Witam byłam z partnerem 5lat zostawił mnie gdy się dowiedzial że jestem w pierszym miesiącu ciąży zostawił mnie i poszedł do innej starałam się walczyć o niego ale on za czol mówić że to nie jego dziecko zaczoło mnie obrażać wyzywac od najgorszej ale nie podawałam się robiłam wszystko że by go odzyskać ale nic z tego byłam w szpitalu to przyszedł odwiedził mnie ale przyszedł z ta swoją dziewczyna za bolało mnie na wed nie za pytał o dziecko miał to gdzieś urodziłam córkę teraz ma miesiąc ale on chyba nie wie że mu córka się urodziła nie mam znim kataktu wogóle a w tym wszystkim mam chłopaka jest ze mną od 5miesięcy pokochał moja córkę dał jej nazwisko ale ja cały czas myślę o byłym niechce go oklamywac on widzi że coś jest nie tak ale nie mogę mu powiedzieć że nie czuje do niego tego co on by chciał że nie umiem za pomniec o byłym co mam zrobić pomozcie
2 2013-05-11 11:15:37 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-05-11 11:16:57)
Po pierwsze, proszę Cię zadbaj o pisownię. Wstaw kropki i przecinki, bo strasznie ciężko czytać, posty pisane "ciurkiem".
A co do tematu wątku... dziewczyno... powiedz mi, bo nie mogę zrozumieć ZA CZYM TY TĘSKNISZ? Za obrażaniem, za wyzwiskami? A może za tym, że nie możesz polegać na byłym, za jego gówniarzerskim zachowaniem?
Masz malutką córeczkę, pomyśl o niej. Jej potrzebny ojciec, i wcale nie koniecznie ten biologiczny, a taki który będzie dbał o Ciebie i nią. Ktoś kto da poczucie bezpieczeństwa. A także, potrzebna jest jej szczęśliwa i spokojna mama, która zajmie się nią i stworzy prawdziwy dom. Nie chcesz tego dla swojego dziecka i siebie samej? Pomyśl poważnie nad tym czego chcesz w życiu. Bądź dojrzała i odpowiedzialna.
andziasamotna, na forum piszemy poprawną polszczyzną. Jeśli masz z tym problem, proszę, byś pisała korzystając z pomocy słownika.
Proszę, edytuj swoje posty, wstaw znaki interpunkcyjne, polskie litery.