Stres na kursie prawa jazdy i jak zdac nowa teorie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Stres na kursie prawa jazdy i jak zdac nowa teorie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Stres na kursie prawa jazdy i jak zdac nowa teorie.

Zaczelam prawo jazdy i przed kazda jazda stresuje sie.. Mam 3 innych instruktorow i to nie pomaga..Na poczatku nie moglam sie doeczekac,a teraz to mnie strasznie stresuje..Ponadto teraz bede miala lekcje z instruktorem i jeszcze jednym kursantem,bo bedziemy jezdzic daleko..Nie czuje sie komfortowo z nimi,nie mam o czym rozmawiac,a pozostali kursanci maja po 18 lat..
Nie wim jak zdac nowa teorie,tyle uczylam sie i jak cwicze egzamin na plycie,to jeszcze nigdy nie zdalam..
Jaki jest najlepszy sposob na nauke teorii i jaka polecacie plyte albo inne materialy?
Dziekuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stres na kursie prawa jazdy i jak zdac nowa teorie.

Już jest taki wątek pod tematem: Stres przed egzaminem na prawo jazdy  smile

3

Odp: Stres na kursie prawa jazdy i jak zdac nowa teorie.

myślałaś o spotkaniu z psychologiem,nie wiem jak w Twoim mieście ale wiem że np Word w Łodzi oferuje pomoc psychologiczną dla przyszłych kierowców,może ktoś taki pomoże przełamać Twój lęk.co do pomoc naukowych to w internecie jest naprawdę cała masa stron nt nauki jazdy .

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Stres na kursie prawa jazdy i jak zdac nowa teorie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024