Zmiana zawodu - potrzebuję rady. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zmiana zawodu - potrzebuję rady.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zmiana zawodu - potrzebuję rady.

Witam Was wszystkich:) Jestem tutaj nowa, ale chcę abyście mi doradzili. Mam 22 lata, w tym roku kończę studia pierwszego stopnia - administracja, a jestem na trzecim roku. W tym roku podjęłam decyzję że zakończę studia, bo chcę pracować w zupełnie innej branży jaką jest muzyka. Nie ukończyłam żadnej szkoły muzycznej, uczyłam się grać na pianinie od mamy, bo ona jest muzykiem. Mogę dodać, że myślałam o rytmice. Zwracam się do was z pytaniem do kogo mogę zwrócić się z tym problemem? Czy ma to być psycholog, konsultant do spraw zawodu czy ktoś inny? Macie jakiś kontakt z taką osobą. Bardzo proszę o pomoc i jestem otwarta na pytania z waszej strony.
Pozdrawiam, Beata113

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmiana zawodu - potrzebuję rady.

Jesteś dorosła  i myślę że decyzja o zmianie zawodu należy tylko do Ciebie. To Twoje życie, więc Ty o nim decydujesz. A co będzie jak psycholog nie poprze Twojej decyzji? Posłuchasz go?  Ja  skończyła bymstudia, a wtedy mogłabym wybrać karierę muzyczną. Dziś, gdy ciężko o pracę, nigdy nie wiadomo czy wybrany kierunek studiów też kiedyś może się nie przydać.

3

o kurde, ciezka sprawa ..

4

Ja bym na Twoim miejscu poszła porozmawiać z doradcą zawodowym xd i na pewno skończyłabym zaczęte studia... zwłaszcza że kończysz smile Myślę że warto spróbować... zwłaszcza jeśli to Twoje hobby i nic na tym nie tracisz  smile

5

Witaj Beato, jeśli dobrze zrozumiałam twój post to jesteś jeszcze studentką i nie pracujesz ? wobec tego nie zmieniasz zawodu, jedynie poszerzasz horyzonty smile Ważne abyś miała jakiś cel i wiedziała jak do niego dążyć i ile dajesz sobie czas na jego zrealizowanie.
Zdecydowanie powinnaś skończyć studia, nie powinno ci to przeszkadzać w realizacji postawionych celów.
Co dokładnie chciałabyś zdziałać w tej muzyce ? masz już jakiś pomysł ?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Zmiana zawodu - potrzebuję rady.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024