Legginsy Marilyn A29 slim - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Legginsy Marilyn A29 slim

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Legginsy Marilyn A29 slim

Witajcie! Czy któraś z Was nosi może Legginsy Marilyn A29 slim?? Zastanawiam się nad kupnem takich spodnio-legginsów ale ze względu na dość wysoką cenę boje się zaryzykować kupnem w ciemno bez polecenia i opinii na temat tych legginsów. Jeżeli macie takie legginsy w swojej garderobie to proszę o opinie na ten temat smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Legginsy Marilyn A29 slim

wejdz na sklep planetap tam znajdziesz tego typu spodnie jak wpiszesz legginsy, pokaże ci sie cały wybór. Slim a29 nie znam, ale te mogę polecić bo osobiście nosze miedziane Toxic i bardzo sobie chwalę

3

Dzięki, z chęcią wejdę na tę stronkę. Mnie zależy szczególnie na opinii legginsów z Marilyn A29, słyszałam na YouTube dużo pochwał ze modelują pupę i nogi, ale to były info od blogerek które dostały te spodnio-legginsy od producenta i ich pochwała może być związana z reklamą a nie z stanem faktycznym, dlatego baaaaaaaaardzo proszę Was o opinie

4

Nie mam akurat tych legginsów, ale kupiłam sobie ostatnio 3 pary takich legginso-spodni w sklepie Uniqlo i są świetne, wygodne jak legginsy, a wyglądają jak normalne spodnie big_smile A te z Marilyn wyglądają dość podobnie, więc pewnie też by się sprawdziły.

5

Nie znam tego sklepu. Czy to jest sklep internetowy? Podlinkujesz mi te spodnie?

6

Podlinkować Ci nie mogę, bo na tym forum się linków nie wstawia, ale możesz sobie wygooglować nazwę firmy. Ja kupiłam spodnie przy okazji jak byłam w Londynie, w sklepie stacjonarnym, ale mają też stronę internetową i tam wszystko jest do kupienia. A wybór mają spory smile Wejdź w women, leggings i tam masz "the perfect pant". Niech Cię nie odstraszą kolory i wzory, bo to akurat specyfika tego sklepu, ale mają też bardziej stonowane kolorki. Ja akurat kupiłam czarne, jeżynowe i różowe.

7

Dziewczyny kupiłam te legginsy i są super! Sporo kosztują ale wyglądają jak spodnie, spłaszczają brzuch i ładnie wyszczuplają nogi, jestem bardzo zadowolona i zastanawiam się nad kupieniem takich samych w innym kolorze. Gdyby ktoś się zastanawiał nad kupnem to zachęcam bo wyglądają jak spodnie i można śmiało nosić koszule, koszulki i bluzki do pasa, niezasłaniając pupy bo nic nie prześwituje. Cienki, miękki materiał w 100% kryjący

8

Chyba się skuszę, bo z tych moich poprzednich jestem bardzo zadowolona i nie mam ochoty kupować normalnych teraz tongue

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Legginsy Marilyn A29 slim

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024