czy znacie kogoś kto nie był zakochany od 5-6 lat? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy znacie kogoś kto nie był zakochany od 5-6 lat?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: czy znacie kogoś kto nie był zakochany od 5-6 lat?

znacie kogoś kto jest sam od tylu lat? jakie są tego przyczyny, nie trafienie po prostu na odpowiednią osobę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy znacie kogoś kto nie był zakochany od 5-6 lat?

Mam znajomą która ma 20 lat i jeszcze nigdy nie była zakochana, nie wspominając już o jakimkolwiek związku. Z czego to wynika? ona jest typem człowieka, który jeszcze nie dojrzał do związku, sama o tym mówi otwarcie, że woli się tylko spotykać z facetami niż pakować w jakiś stały związek, bo jej to nie jest potrzebne. Natomiast ja to widzę z boku tak, że ona czuje się samotna i moim zdaniem przydałby jej się ktoś kto by ją wspierał, kochał i chciał z nią być ale ona swoim zachowaniem zraża do siebie facetów. Może warto jest się zastanowić nad swoją osobowością, kim się jest według mnie to najczęściej nasze zachowanie odstrasza facetów/ kobiety od nas. Aaaa i najważniejsze! Można być zakochanym, ale co  z tego jeśli dana osoba tego nie odwzajemnia? To jest chyba największy problem.

3 Ostatnio edytowany przez alfaalfa (2013-05-06 21:34:55)

Znam. Czasem jest to wynikiem traumatycznych przeżyć...
..a czasem tak po prostu się dzieje, że nie spotykasz na swojej drodze nikogo kto Cię pokocha..

4

Ja tak miałam i patrząc na to z perspektywy czasu, to był bardzo dobry okres w moim życiu. W każdym razie uważam, że lepiej nie być zakochanym wcale niż być zakochanym nieszczęśliwie. Ale chyba każdy na swój sposób jest zdolny do miłości, więc nie ma się co martwić smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy znacie kogoś kto nie był zakochany od 5-6 lat?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024