Podniecają go palce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Podniecają go palce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Podniecają go palce?

Sluchajcie wczoraj mój ukochany powiedział mi ze bardzo podobają mu się moje palce u nóg, i ze chcialby je całować itd.. Nie wiem co mam mu powiedzieć, przemilczałam to.
Po 1. Nie chce aby ktoś kogo kocham całował mi stopy
po 2. moje stopy są bardzo wrażliwe i nawet kiedy je myje nie jest to przyjemne.

Nie wiem co mam mu powiedzieć, dla mnie wydaje się to być dziwne. A co wy o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podniecają go palce?

Jak dla mnie to zupełnie normalne smile
Mój ukochany również uwielbia moje stópki, masuje je i czasami całuje...mi akurat sprawia to przyjemność wink
No ale jeśli Tobie to jakoś przeszkadza, to mu o tym powiedz delikatnie...powiedz, że masz wrażliwe stopy i czujesz wtedy dyskomfort...

3

Nie wiem czy czuję dyskomfort bo nigdy mi tego nie robił smile

Ale mi sie wydaje ze to będzie takie poniżające kiedy on będzie całował mi paluszki stopy. Nie wiem moze źle to odbieram?

4

dla mnie to tez dziwne i tez bym nie chciała...

5

Leoshidia, myślę, ze nie powinnaś tego tak traktować. Są mężczyźni, których podnieca ładna pupa czy piersi, ale wiem, ze są tacy, których podniecają piękne dłonie czy własnie stopy. Ciesz się, ze masz takie śliczne stópki, bo uwierz mi, niektórzy ludzie mają naprawdę nieatrakcyjne stopy. Może Ci się to dziwne wydawać i doskonale Ciebie rozumiem. Ale jeśli Twój chłopak chce całować Twoje stopy to pozwól mu raz. Ale nie tak, ze Ty stoisz a on klęczy przy Tobie, ale na przykład, gdy lezycie na łóżku. Spróbuj raz i sama zobaczysz, czy Ci się to spodoba. Jak nie to mu o tym powiedz. A może to będzie przyjemne dla Ciebie.

6

Leoshidia, moj facet rowniez lubi calowac moje stopy,
czesto caluje moje dlonie,szczegolnie palce.Na poczatku
nie moglam sie fo tego przyzwyczaic,bylo to dla mnie dziwne,
ale teraz bardzo to lubie.

Pozwol swojemu partnerowi,jezeli nie spodoba Ci sie to,
powiedz mu o tym.

7

łeee nie przesadzajcie to jest przyjemne ;P

8

dla mnie to całkiem normalne smile
przeciez paluszki u stóp to praktycznie to samo co u rąk.
więc czemu nie ?

9

Wiecie co smile Spróbowałam, Kamil był dzisiaj u mnie w nocy:)  Jeszcze sobie śpi a ja postanowiłam o tym wam napisać smile Było super, a potem to w ogóle ;p;p Super pasuje do gry wstępnej smile

10

No i widzisz, ze nie taki diabeł straszny smile

11

Jezusie, ile ja bym dała, żeby facet mi stopy całował i nosił jeszcze do tego na rękach big_smile

12

Na rękach mnie nie nosi sad Ale traktuje jak księżniczkę big_smile

13

Piękne smukłe zadbane damskie stopy to mega seksi cześć kobiecego ciała smile.. Jak dla mnie ładnie wyglądają dłuższe palce smile..jest wtedy co possac big_smile hi hi.. w ogóle stopa jak jest większa prezentuje się efektowniej.. bynajmniej dla mnie.. zbyt mała stopa wygląda jak dziecięca.. więc dbajcie o Swe stopy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny smile:):)...

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Podniecają go palce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024