Urodziny: Jaki łańcuszek dla Kobiety ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Urodziny: Jaki łańcuszek dla Kobiety ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Urodziny: Jaki łańcuszek dla Kobiety ?

Witam wszystkich i kazdego z osobna ;-)

Zblizaja sie urodzinki mojej dziewczyny i zastanawiam sie nad drugim prezentem. Pierwszy to był miś gigant za którego mi sie oberwie zapewne ;D
Do niego chce dolaczyc jakis lancuszek. W pierwszej fazie mialbyc pierscionek ale juz taki upominek kupilem na swieta i nie chce sie powtarzac.

Kwota to max 200zl. Misiek sporo mnie kosztowal i nie wiem czy nie byl bledem.

W oko wpadly mi takie: (styl singapur)

1) allegro.pl/lancuszek-zloty-krecony-diamentowany-50-ceny-szok-i3155443333.html
-Moj faworyt bo z pewnego źródła.  Zamawialem kiedys tam pierścionek.  Meczy mnie to tylko, ze moze go skojarzyc z prezentem jak na komunie... a teraz okres sie taki zaczal. Nie chce sie osmieszyc. Proba 333

2) http://img19.allegroimg.pl/photos/400x300/31/98/18/92/3198189283
-ten sam ale proba 585. Na innych aukcjach 585 jest w cenie 333k. To nie przekret ? 585 jest przeciez  lepsze?

3)Ten sam ale z bialego zlota 333. Nie moge znalezc aukcji. Mniejsze wrazenie prezenty na "komunie" big_smile. Akurat wiem, ze lubi biale zloto. Typowo zolty nie wiem czy pasuje

4) darowac sobie rozrzutnosc. Kupic jakis naszyjnik 'pozlacany' bialym zlotem albo srebrem z wisiorkiem za 30-50zl

Kolczyki odpadaja. Nie wiem zbytnio jakie lubi

Dla dziewczyny 20l ,drobniutka. W zwiazku prawie rok ;-)

Pozdrawiam i czekam na jakies porady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urodziny: Jaki łańcuszek dla Kobiety ?

Szczerze? faktycznie wyglądają jak komunijne tongue.
Na Twoim miejscu zamiast łańcuszka, kupiłabym naszyjnik. Na podanej stronie jest kilka modeli ze srebra. Podobają mi się też wisiorki z imionami tongue

3

oba ładne. niektóre panie lubią takie zwykłe łańcuszki. ostatnio moja mama taki dostała w prezencie i była zachwycona smile
ja dostałam kiedyś taki z serduszkiem i bardzo mi się spodobał, nie dość że łańcuszek można sam nosić to jeszcze to serce które nawiązuje do uczuć-cudo.
moje było inne ale coś w tym stylu:
http://img19.allegroimg.pl/photos/400x300/32/03/61/69/3203616988
jest duży wybór na allegro.

4 Ostatnio edytowany przez karmel (2013-05-10 20:45:54)

Ja mam chrapkę na ten z Apartu - prosty, nie przesłodzony. Coś w sobie ma smile
http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod5191_0_m.jpg

5 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-06-18 13:12:32)

Ja mam naszyjnik złoty: https://www.silver.ag/imagegen.php?name=c1240/C1240-Gold-necklace-diamonds-butterfly-Length-40cm.jpg&sizex=291&sizey=291]

6 Ostatnio edytowany przez masajka (2013-06-18 20:45:14)

Mnie się nie podobają te, które pokazałeś. Śliczny jest ten, który wybrała Ogień.

7 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-06-29 07:46:46)

Skoro lubi białe złoto to podejzewam ze za zółtym nie przepada a że białe złoto jest drogie to moze zdecyduj sie jednak na srebro. Ja czesto robię zakupy w sklepie internetowym spam i jestem zadowolona. Maja duzy wybór wiec coś mozna dobrać i cenowo i zgodnie z gustem

8

Łańcuszek to uniwersalny prezent. Mi również podobają się takie z serduszkami, ale i imionami. Nie jestem do końca pewna, czy to jest jeszcze modne.. Ale widziałam przynajmniej zawieszki z literami.

9 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-12-10 17:34:35)

wiesz jak to mówią: "co za dużo to nie zdrowo" big_smile Jeśli kupiłeś już jakiś "wypasiony" prezent i chcesz dodać jakiś drobiazg, to ja bym proponowała np. bransoletkę Shains (duży wybór jest na spam) Wybierz jej ulubiony kolor, ułóż z literek jakieś miłe hasło albo wasze imiona itp. Na pewno będzie jej się podobało! Kupić drogą rzecz u jubilera każdy potrafi. A ty bądź oryginalny i pokaż jej, że się starałeś i wybraleś coś niecodziennego i specjalnie dla niej smile

10

Jeśli łańcuszek to myślę,że srebro(30-35cm długość,cieńszy) zawsze w modzie i noszone na codzień do każdego ubioru pasuje zarówno "sam" jak i z dodatkiem takim jak serduszko z małych diamęcików zwykłych lub kolorze np.wiśniowym lub niebieskim do jakiejś sukienki zawsze będzie się ładnie prezetował.
Elegencja delikatność i styl w każdym calu to tylko srebro:)

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Urodziny: Jaki łańcuszek dla Kobiety ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024