OCET JABŁKOWY- Prawdy i mity - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » OCET JABŁKOWY- Prawdy i mity

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: OCET JABŁKOWY- Prawdy i mity

Witam!
Moje Drogie chciałam poznać wasze opinie na temat octu jabłkowego,ponieważ słyszałam ,że można szybko schudnąć pijąc ocet jabłkowy codziennie rano, (łyżka stołowa na polowe szklanki wody) ocet ten wydala nam podobno wodę z organizmu ale też hamuje podobno apetyt,czy któraś z was też słyszała takie informacje? a może sprawdzała? pije go już tydzień i jestem ciekawa czy wg to coś "zdziała" smile Minus jest taki że taka dawka codzienna nie wpływa dosyć dobrze na żołądek, a ja mam dodatkowe problemy z żołądkiem więc nie jestem pewna czy sobie jeszcze bardziej nie zaszkodzę:/
Czekam na wasze opinie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: OCET JABŁKOWY- Prawdy i mity

spróbowałam kiedyś,dla mnie nie do przełknięcia nawet rozrobiony z dużą ilością wody

3

Odp: OCET JABŁKOWY- Prawdy i mity
lena812 napisał/a:

spróbowałam kiedyś,dla mnie nie do przełknięcia nawet rozrobiony z dużą ilością wody

Na początku to też tak miałam,i odrazu był odruch wymiotny,ale jakoś daje rade :)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » OCET JABŁKOWY- Prawdy i mity

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024