mieszkam z rodzina chłopaka. ostatnio czepia się o byle co np że źle sprzątam powiedział, że się do niczego nie nadaję itp. nie wyzwał mnie nigdy wulgarnie, ale nazywał ciapą nieudacznikiem życiowym <coś w tym stylu itp> nie wiem co robić wystarczy że o coś się zapytam a on już że jak ja mogę tego nie wiedzieć... mówię mu że się czuję jak szmata wtedy a on tłumaczy że to przez jego przeszłość
Kolejny biedny, skrzywdzony miś z trudnym dziecinstwem? Nic tylko zaczekaj aż zacznie Cię lać - z Twojej winy oczywiście i z racji własnej bolesnej przeszłości.
I Ty chcesz mieć z tym człowiekiem dziecko????? Albo adoptować jakieś pokrzywdzone????
NIEODPOWIEDZIALNE.
jemu to się ostatnio zdarzyło . to on wyciągnął mnie z toksycznego związku gdzie byłam bita wiem że nigdy mnie nie uderzy ale te jego docinki są denerwujące
Znasz takie powiedzenie: "spaść z deszczu pod rynnę"? Przemyśl je sobie.
Z jakiegoś powodu lgniesz do mężczyzn, którzy Cię poniżają. Jeden bije, drugi traktuje jak szmatę... Najlepsze wyjście: popracuj nad sobą, dowiedz się, dlaczego jest tak a nie inaczej i co możesz z tym zrobić, a POTEM poszukaj sobie partnera życiowego.