Opis i analiza badań właśnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Opis i analiza badań właśnych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Opis i analiza badań właśnych

Potrzebuję Waszej pomocy. Niestety z moim promotorem wyjątkowo ciężko się dogadać, nie ma dla nas czasu, a chciałabym w końcu ruszyć z tym rozdziałem, ale...jak go zacząć? Czy podrozdziały do niego tworze do hipotez, czy w ogóle robię podrozdziały? I tak właściwie od czego zaczynam? Badania przeprowadzałam za pomocą ankiety. Zaczynam od tego czy hipoteza się potwierdziła, następnie popieram ją ankietą i odpowiednim wykresem, czy opisuję po kolei każde pytanie z ankiety i do nich wykresy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Opis i analiza badań właśnych

Ja opisuję każde pytanie ankiety i do tych istotniejszych dodaję wykres. A we wnioskach łącze parę pytań, które dotyczą tego samego i wyciągam ogólny wniosek z kilku pytań, potem piszę że cel osiągnęłam i że hipotezy się potwierdziły.

3

Odp: Opis i analiza badań właśnych

Robię podobnie jak Sympatyczna - najpierw oczywiście opisuję jaką metodę badawczą wybrałam, opisuję zmienne zależne i niezależne, ogólne dane dotyczące tematu badania, a następnie opisuję każde pytanie i do większości przedstawiam wykres.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Opis i analiza badań właśnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024