Wyznanie i jego reakcja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyznanie i jego reakcja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wyznanie i jego reakcja

Znamy się już kilka lat, jesteśmy dobrymi znajomymi. Wyznałam mu miłość a on w odpowiedzi zaprosił mnie na piwo. Czy to może oznaczać że też jest mną zainteresowany?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyznanie i jego reakcja

Może zaskoczyło go to, że wyznałaś mu to co czujesz i nie wiedział co powiedzieć.
Są dwie opcje, albo on czuje to samo tylko nie jest może jeszcze gotowy żeby to powiedzieć lub jeśli jest wstydliwy to nie wie jak ma do tego podejść. Natomiast jeśli zaprosił Cię na piwo to wydaje mi się, że nie jest Tobą zainteresowany, ale nie chciał Cie zranić i dlatego tak postąpił. Moim zdaniem jeśli weźmiemy tu pod uwagę pierwsza i drugą opcję to nawet jeśli jest wstydliwy to wydaje mi się, że powinien Cię zaprosić na kolację, do kina itp. Ale to jest tylko moje zdanie, znasz go dłużej więc pewnie wiesz jaką ma osobowość. Ja też pierwsza wyznałam przyjacielowi miłość on zaś powiedział mi , że czuje coś więcej dopiero po jakimś czasie. Może i tak będzie w Twoim przypadku. Mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam:)

3

Ciężko powiedzieć jakie znaczenie ma to zaproszenie i co powie Ci na nim.

4

kawka415 napisał/a:

Znamy się już kilka lat, jesteśmy dobrymi znajomymi. Wyznałam mu miłość a on w odpowiedzi zaprosił mnie na piwo. Czy to może oznaczać że też jest mną zainteresowany?

Nie pij za dużo na tym spotkaniu. Chciałabyś na pewno usłyszeć piękne wyznanie, ale mozliwe, że chce Cię po prostu wykorzystać.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyznanie i jego reakcja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024