Witajcie! Mam 20 lat, moj chłopak 22, związek jest jak najbardziej udany. chodzimy ze sobą jakos od lutego jednak dopiero teraz doszło do poważniejszych pieszczot, jesli chodzi o seks to mi sie nie spieszy, jest to moj pierwszy chłopak tak na poważnie, on też tego nigdy nie robił, dużo rozmawiamy na te tematy,ale z tego co widze prędzej czy poźniej sie to stanie. Kiedy przyjezdża do mnie spedzamy normalnie czas, jednak po kilku godzinach on zaczyna mnie dotykać, całować, wszystko by było dobrze tylko dziwi mnie to że on chce tylko mnie pieścic, a jeśli ja jemu coś chce zrobic, pocałowac go gdzieś to nie daje, mowi że zależy mu na tym żeby mi było przyjemnie, a jemu jest przyjemnie wtedy kiedy mnie...Czy to jest normalne, że on nie chce poczuć zadnej przyjemnosci z mojej strony?
Czy to nie jest przypadkiem jakaś "gra" żebym szybciej zdecydowała sie na seks? Bo rzeczywiscie jest mi wtedy bardzo przyjemnie i nie do konca mysle racjonalnie.
Po za tym bardzo sie boje że jesli teraz sie to stanie, to nasze relacje ulegna zmianie, że po seksie on sobie nagle odpusci.
Proszę doradżcie mi coś,czy narazie warto z tym wszystkim przystopować, pogadać z nim o tym?
1 2013-04-30 11:24:21 Ostatnio edytowany przez neversaynever111 (2013-04-30 11:26:32)
pogadać, jeżeli ludzie chcą uprawiać seks, najpierw muszą się nauczyć o tym seksie rozmawiać. Trudno powiedzieć o co mu chodzi, może ma jakieś kompleksy i np nie chce się przed Tobą rozebrać. Ale wątpię. Najlepiej jak go po prostu zapytasz, dlaczego nie chce pieszczoty, bo Ty też chcesz mu sprawiać przyjemność.
No to jak rozpoczęcie seksu ma coś u Was popsuć, to niech popsuje teraz, a nie przed ślubem. Może nie powstrzymuj się od seksu z powodu jakiś racjonalizatorskich teorii, jeśli dusza i cało mówią, że już czas.
Na pewno nie jest to gra w zaciągnięcie do łóżka
Powodów może być kilka, np. taki, że młody napalony chłopak boi się, że będzie miał wielką plamę na spodniach jak go tylko dotkniesz ![]()
Nauczcie się o tym rozmawiać bez skrępowania.