Być sobą, dużo się uśmiechać, ładnie prezentować, nie gadać za dużo ani za mało, wyczuć go, tak tak, to wszystko wiemy, ale
Jak sobie z trzęsieniem kolan poradzić, z łamiącym głosem i tremą? Bo cholernie na nim zależy... i jak nie panikować??
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza randka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Być sobą, dużo się uśmiechać, ładnie prezentować, nie gadać za dużo ani za mało, wyczuć go, tak tak, to wszystko wiemy, ale
Jak sobie z trzęsieniem kolan poradzić, z łamiącym głosem i tremą? Bo cholernie na nim zależy... i jak nie panikować??
Wydaje mi się, że im bardziej człowiek się stara wyjść jak najlepiej to może się właśnie nie udać. Dlatego najlepiej iść na taką randkę na luzie i pomyśleć sobie: jak się uda to fajnie a jak nie to nie. Bo kiedy będziemy siedzieć jak trusie i obgryzać paznokcie z nerwów to możemy trochę zniechęcić naszego partnera. A wiadomo, że pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. Więc luz i jeszcze raz luz ![]()
Agatka ma racje, im wiecej myslenia, staran, tym gorzej. ja zawsze wychodze z zalozenia- jestem jaka jestem, ok, bede sie starac, ale ogolnie jak mu sie nei spodobam to trudno, ale wole byc po prostu soba na takiej randce
i im mniej staran, tym bardziej jestesmy soba na takiej randce, i tym mniej stresu ![]()
zgadzam się. najlepiej być sobą, jakiś romantyczny wygląd, delikatny makijaż
tak by czuć się naturalnie i tak samo wyglądać. poza tym czasem gdy 1 randka się nie uda nie oznacza to że nie będzie kolejnych! jak ludzie mają się ku sobie to nic tego nie popsuje ![]()
...
Pozazdrościć wam ja już zapomniałam co to randka.. Ale kiedyś też bardzo się denerwowałam.
Nic nowego nie napiszę: być sobą... xD
Twierdzisz,że Ci na nim zależy, więc lubisz go. Zatem o żadnej panice ani trzęsących się kolanach na pewno nie będziesz myślała. No, bo czym tu się w takim razie stresować??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza randka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024