Pierwsza randka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Pierwsza randka

Być sobą, dużo się uśmiechać, ładnie prezentować, nie gadać za dużo ani za mało, wyczuć go, tak tak, to wszystko wiemy, ale

Jak sobie z trzęsieniem kolan poradzić, z łamiącym głosem i tremą? Bo cholernie na nim zależy... i jak nie panikować??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza randka

Wydaje mi się, że im bardziej człowiek się stara wyjść jak najlepiej to może się właśnie nie udać. Dlatego najlepiej iść na taką randkę na luzie i pomyśleć sobie: jak się uda to fajnie a jak nie to nie. Bo kiedy będziemy siedzieć jak trusie i obgryzać paznokcie z nerwów to możemy trochę zniechęcić naszego partnera. A wiadomo, że pierwsze wrażenie jest bardzo ważne. Więc luz i jeszcze raz luz wink

3

Agatka ma racje, im wiecej myslenia, staran, tym gorzej. ja zawsze wychodze z zalozenia- jestem jaka jestem, ok, bede sie starac, ale ogolnie jak mu sie nei spodobam to trudno, ale wole byc po prostu soba na takiej randce smile i im mniej staran, tym bardziej jestesmy soba na takiej randce, i tym mniej stresu smile

4

zgadzam się. najlepiej być sobą, jakiś romantyczny wygląd, delikatny makijaż wink tak by czuć się naturalnie i tak samo wyglądać. poza tym czasem gdy 1 randka się nie uda nie oznacza to że nie będzie kolejnych! jak ludzie mają się ku sobie to nic tego nie popsuje wink

5 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-21 17:58:56)

...

6

Pozazdrościć wam ja już zapomniałam co to randka.. Ale kiedyś też bardzo się denerwowałam.

7

Nic nowego nie napiszę: być sobą... xD

8

Twierdzisz,że Ci na nim zależy, więc lubisz go. Zatem o żadnej panice ani trzęsących się kolanach na pewno nie będziesz myślała. No, bo czym tu się w takim razie stresować??

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024