pytanie tylko do facetów.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pytanie tylko do facetów....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: pytanie tylko do facetów....

1.Panowie, może to głupie ale jestem ciekawa waszego zdania, jak długo od momentu poznania partnerki byliście parą?

2.Drugie pytanie, czy jeżeli po 3 miesiącach znajomości nie jesteście parą to z waszego punktu widzenia oznacza to, że raczej już nic nie "chwyci"?

smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pytanie tylko do facetów....

A czy koniecznie trzeba w ciągu paru miesięcy zadeklarować czy jest się parą albo czy nie jest się parą? Czy para to nie powinno być dwoje ludzi, którzy chcą ze sobą spędzać czas, którzy są w sobie zakochani?

To jest taki dziwny tok rozumowania, gdzie w pewnym momencie trzeba zdeklarować, że to związek i że od tej pory ... (no właśnie -- co??? co od tej pory???? nie można mieć koleżanek, czy może konsultować czy mogę iść na piwo?).

3

Ad. 1.
Jak dlugo... kwestia czasu czy "chodzenia" ze soba? Pojecie wzgledne, naciagane i mocno dyskusyjne. Jedna strona moze miec mniemanie, ze to "juz", druga - zgola odmienne.

Ad. 2.
Poodobnie j/w z dodatkiem tego, ze powinno sie tez spojrzec na to z drugiej strony - rozpadl sie zwiazek, bo nie "chwycilo", "przerdzewialo" "puscilo" czy "wkradl" sie pasozyt w ogniwo spojnosci pt "roznicy charakterow" jak wywod z pozwow. big_smile
Przy czym takowe "obostrzenia" czy "ograniczenia", bo jest sie "para" to juz zakrawa na dobry kabaret.

4

po pierwsze dlaczego pytanie tylko do facetów, a po drugie, to pytanie nie ma ładu i składu:

jestem ciekawa waszego zdania, jak długo od momentu poznania partnerki byliście parą

To nie jest kwestia zdania- bo to nie opinia, tylko fakt. czyli "jak wiele czasu minęło od momentu poznania partnerki, do momentu stania się para/ zostania para/ powstania związku" - czyli praktyka, to co było, fakty

albo
jestem ciekawa waszego zdania ile powinno minąć czasu od poznania partnerki do stworzenia z nią związku- czyli pytanie o opinie Panów.
Zatem na to powyższe nie moge odpowiedzieć bo nie jestem Panem, a ile czasu minęło od poznania partnera do stworzenia związku?- niecałe 3 tygodnie

5

Nie jestem facetem, ale odpowiem. Mój mąż odpisałby dokładnie to samo.

Znaliśmy się przeszło 3 miesiące zanim zaczęliśmy być parą. Przez ten czas oboje uważaliśmy, że nie łączy nas nic poza przyjaźnią. On spotykał się z innymi kobietami, ja z mężczyznami. Często potem z razem przy piwku - zwierzaliśmy się sobie, często z bardzo intymnych zdarzeń wink
Parą zaczęliśmy być z przypadku (za dużo alkoholu big_smile ), a po 3 msc bycia razem oświadczył mi się. Dziś jesteśmy małżeństwem prawie 8 lat

6

nieznajoma85 napisał/a:

Nie jestem facetem, ale odpowiem. Mój mąż odpisałby dokładnie to samo.

Znaliśmy się przeszło 3 miesiące zanim zaczęliśmy być parą. Przez ten czas oboje uważaliśmy, że nie łączy nas nic poza przyjaźnią. On spotykał się z innymi kobietami, ja z mężczyznami. Często potem z razem przy piwku - zwierzaliśmy się sobie, często z bardzo intymnych zdarzeń wink
Parą zaczęliśmy być z przypadku (za dużo alkoholu big_smile ), a po 3 msc bycia razem oświadczył mi się. Dziś jesteśmy małżeństwem prawie 8 lat

Alkohol łączy ludzi big_smile coś w tym jest

7

Cóż pytanie dość skomplikowane jak dla mnie. Dlaczego? Bo i moje stosunki z kobietami bywają skomplikowane. Bywało, że iskrzyło od pierwszego spotkania, na którym już coś się zaczynało dziać....a bywało, że dziać się zaczęło po paru miesiącach. Mam też przyjaciółkę, z którą przespałem się po ~2 latach znajomości....a potem po kolejnych 8 latach. I prawdopodobnie bylibyśmy parą, ale zadecydowaliśmy inaczej. Obecnie mam kobietę, którą jak poznałem to była partnerką mojego znajomego, którego zostawiła dla mnie po paru miesiącach....także na te pytania nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

8

od poznania 4 miesiacie do momentu jak zostalismy para

9

Parę tygodni...może miesiąc. U wielu par to bardzo różnie pewnie było. Może chodzi Ci o to czy przy pierwszym spotkaniu czułem że będziemy parą w przyszłości ? Jeśli tak , to byłem niemal pewny że będziemy razem już po 5 minutach...
  Po kilku miechach chodzenia z powodu którego już nie pamiętam przestaliśmy się widywać. Mimo wszystko zeszliśmy się i jako małżeństwo jesteśmy razem długo...
  Pytanie Twoje jest bardzo mądre , gdyż tego typu etapy  , czyli poznawanie drugiej osoby i rozstania są nieodłączne w życiu każdej/go..

10

chandler napisał/a:

Parę tygodni...może miesiąc. U wielu par to bardzo różnie pewnie było. Może chodzi Ci o to czy przy pierwszym spotkaniu czułem że będziemy parą w przyszłości ? Jeśli tak , to byłem niemal pewny że będziemy razem już po 5 minutach...
  Po kilku miechach chodzenia z powodu którego już nie pamiętam przestaliśmy się widywać. Mimo wszystko zeszliśmy się i jako małżeństwo jesteśmy razem długo...
  Pytanie Twoje jest bardzo mądre , gdyż tego typu etapy  , czyli poznawanie drugiej osoby i rozstania są nieodłączne w życiu każdej/go..

no właśnie tego jestem ciekawa, czy faceci od razu czują, że to jest TO?

11

Czy inni mają tego rodzaju intuicje to Ci nie powiem. Zakładam że wielu czuje to.My też mamy wrażliwość ,intuicje,przeczucia itd.Nie znaczy to że jestem kimś lepszym od tych gości którzy się nad tym nie zastanawiali..

12

Ja to jak chciałem zaproponować bycie parą to dowiedziałem się, że od pewnego czasu już jestem... wink Czasu nie liczyłem.

Ad2. To chyba zależy od częstotliwości spotkań - czasem krótki ale intensywny czas wystarcza, czasem trzeba trochę więcej czasu na to.

13

hmmm.... no to w druga strone...

Ja nie zastanawialam sie odkad jestesmy razem. Jakos o tym nie rozmawialsmy, ale jasne bylo, ze jestesmy para.
Po jakims, dluzszym czasie cos mnie podkusilo i zapytalam: a wedlug ciebie to odkad jestesmy razem?
On odparl:no wiesz? takiej rzeczy nie wiesz? I podal mi konkretna date...

I on pamieta takie rzeczy, gdzie, co, jak i kiedy... Nieraz mi troche glupio, ze ja tego nie pamietam...

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pytanie tylko do facetów....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024