Wpałdam ostatnio na takie perfumki, marka bardzo się ceni jesli chodzi o ubrania i jest to głównie cena prestiżu, bo jakość - przyzwoita i tyle
Natomiast perfumy widziałam po raz pierwszy, macie opinie? Czy są trwałe itd, w jakich cenach kupujecie
Jasne, że tak. Diesel to marka ciuchów i jak chyba zawsze wydają również zapachy... dla facetów super jest Only The Brave dla dziewczyna Diesel - fuel for life ![]()
jasne ze tak...już od jakiegoś czasu ta marka jest znana...podajże dwa lata temu kupiłm ten perfum dla mojego narzeczonego...bardzo trwały polecam choć już są ładniejsze męskie....z innych firm
Dzięki za opinie
Ostatnio poszły za grosze na aukcji i tak się zastanawiałam. Muszę się przejsc po perfumeriach poszukać jakiś nowych zapachów ![]()
Dzięki za opinie
Ostatnio poszły za grosze na aukcji i tak się zastanawiałam. Muszę się przejsc po perfumeriach poszukać jakiś nowych zapachów
Fuel for life są świetne! Uwielbiam ten zapach ale do najtańszych perfum nie należą niestety. A gdzie je kupiłaś?
No właśnie nie kupiłam, tylko widziałam na za10groszy
A tam można perfumy kupić? Myslałam, ze to tylko portal dla facetów z elektroniką.
Dla facetów znam - bajka. Piękny i długo się utrzymuje.
dla kobiet świetny jest nowy zapach diesel loverdose
polecam
Lubię firmę Diesel, lubię ich ciuchy, buty i perfumy szkoda żtakie drogie.... ![]()
Loverdose! najlepsze : )
pierwszy raz natknęłam się na nie na lotnisku w Londynie, ale teraz nawet w Douglasie są : )
Fuel for life były w kilku wersjach jesli dobrze pamiętam. Damskie miały taką seksowną koronkę na butelce
A męskie taki staaary brązowy jeans. Potem wychodziły jakieś modyfikacje tych zapachów. Zapachy Diesela są bardzo trwałe ![]()