Temat: Znacie perfumy Diesel?

Wpałdam ostatnio na takie perfumki, marka bardzo się ceni jesli chodzi o ubrania i jest to głównie cena prestiżu, bo jakość - przyzwoita i tyle wink Natomiast perfumy widziałam po raz pierwszy, macie opinie? Czy są trwałe itd, w jakich cenach kupujecie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znacie perfumy Diesel?

Jasne, że tak. Diesel to marka ciuchów i jak chyba zawsze wydają również zapachy... dla facetów super jest Only The Brave dla dziewczyna Diesel - fuel for life smile

3

jasne ze tak...już od jakiegoś czasu ta marka jest znana...podajże dwa lata temu kupiłm ten perfum dla mojego narzeczonego...bardzo trwały polecam choć już są ładniejsze męskie....z innych firm

4

Dzięki za opinie big_smile Ostatnio poszły za grosze na aukcji i tak się zastanawiałam. Muszę się przejsc po perfumeriach poszukać jakiś nowych zapachów  roll

5

serducho napisał/a:

Dzięki za opinie big_smile Ostatnio poszły za grosze na aukcji i tak się zastanawiałam. Muszę się przejsc po perfumeriach poszukać jakiś nowych zapachów  roll

Fuel for life są świetne! Uwielbiam ten zapach ale do najtańszych perfum nie należą niestety. A gdzie je kupiłaś?

6

No właśnie nie kupiłam, tylko widziałam na za10groszy

7

A tam można perfumy kupić? Myslałam, ze to tylko portal dla facetów z elektroniką.

8

Dla facetów znam - bajka. Piękny i długo się utrzymuje.

9

dla kobiet świetny jest nowy zapach diesel loverdose smile polecam

10

Lubię firmę Diesel, lubię ich ciuchy, buty i perfumy szkoda żtakie drogie.... smile

11

Loverdose! najlepsze : )
pierwszy raz natknęłam się na nie na lotnisku w Londynie, ale teraz nawet w Douglasie są : )

12

Fuel for life były w kilku wersjach jesli dobrze pamiętam. Damskie miały taką seksowną koronkę na butelce smile A męskie taki staaary brązowy jeans. Potem wychodziły jakieś modyfikacje tych zapachów. Zapachy Diesela są bardzo trwałe smile