Jakość związku- prośba o pomoc w badaniu do pracy mgr! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jakość związku- prośba o pomoc w badaniu do pracy mgr!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jakość związku- prośba o pomoc w badaniu do pracy mgr!

Witam,
nazywam się Monika Frankiewicz i studiuję na V roku psychologii klinicznej w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. Przeprowadzam badanie do pracy magisterskiej dotyczącej jakości związku i czynników mogących na nią wpływać.
Badanie jest anonimowe a jego wyniki posłużą mi jedynie do celów badawczych, tak więc proszę osoby chętne do udziału o informację z adresem mailowym, następnie wysyłam materiał, czyli kwestionariusze. Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania związane z tematem a bardzo mi zależy także na informacjach zwrotnych.
Wypełnienie kwestionariuszy nie zajmuje dużo czasu a jedynym warunkiem udziału jest pozostawanie w związku partnerskim, małżeńskim.
Bardzo proszę o pomoc w badaniu i liczę na zgłoszenia.

Pozdrawiam serdecznie, Monika

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jakość związku- prośba o pomoc w badaniu do pracy mgr!

justyna@dobre-rozmowy.pl

3

Witam,
dziękuję za dotychczasowe zgłoszenia od Pań!
Wciąż poszukuję i potrzebuję chętnych do mojego badania, zapraszam smile

Pozdrawiam, Monika

4

strzala@wp.eu

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jakość związku- prośba o pomoc w badaniu do pracy mgr!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024