witam
co robic?moja dziewczyna nie chce sie ze mną kochać dopóki nie rzucę papierosów, stosuje to jakio karę za to że palę.co robić
Bez sensu ![]()
Nałogu nie da się ot tak z dnia na dzień rzucić a już karą za to odmowa seksu?!
Ile ta Twoja dziewczyna ma lat?
moja dziewczyna ma 22 lata ja mam 29 lat
półtora roku temu przeprowadziłem się do dziewczyny, zostawiłem moje rodzinne miasto, kolegów, znajomych,rodzinę, dom, prace nawet. Przeprowadziłem się do jej miasta. znalazłem prace, żyjemy jeszcze bez ślubu, ale pewnie kiedyś zamierzymy wsiąść ślub, obecnie pracujemy mieszkam z jej rodzicami i tak upływa błogie życie. Od roku coś się u nas nie układa, dziewczyna oskarża mnie o papieros, że pale, wiele razy mi mówiła że jak nie rzucę to koniec z nami. Po miedzy nami jest 8 lat różnicy. śpimy razem, ale od ponad roku nie ma między nami seksu, zawsze jest wymówka że coś tam, że za miesiąc, że jak rzucę papieros, że jak nadarzy się inna okazja,Obawiam się że coś przede mną ukrywa, Czemu tak nie chce seksu?jak mieszkami i żyjemy razem, nawet śpimy w jednym łóżku. Jak tu dać sobie radę. Wiele razy rozmawialiśmy ale wszystko to samo co wyżej napisałem.Co robić??? Jak mam jechać do domu rodzinnego to podobnie, same problemy, awantura czemu jadę, kiedy wracam, i takie tam, Nie widzę się z rodzina nawet 3 m-c a jak pojadę to jestem o wszystko kontrolowany, nawet nie mogę iść do kolegów z którymi tyle tez się nie widziałem.co robić??O wszystko awantura, że patrzę na inne kobiety kiedy idziemy razem, oczywiście tak nie jest z mojej z strony, ale wiadomo, moja wina. Ze siedzie na portalach społecznościowych i rzekomo że ze wszystkimi piszę, trudna sytuacja co robić??/
Założyłeś dwa tematy zupełnie nie potrzebnie i nie regulaminowo ![]()
Nie opisałeś wcześniej wszystkiego tak jak w ostatnim poście.
Widać ,że papieros sam w sobie nie jest problemem a po tym co czytam relacje między Wami.
Na Twoim miejscu zastanowiłabym się ,ale tak szczerze! Ile prawdy w tych zarzutach kierowanych do Ciebie przez Twoją partnerkę.
Coś mi się zdaje ,że tak zupełnie bez winy nie jesteś.
Post przeniesiony
Piszesz , ze jest medzy Wami 8 lat roznicy , mniemam ze jest mlodsza .
Jest nie pewna tego zwiazku , skoro jest zazdrosna , lub nie pewna siebie.
Przemysl dlaczego.
Byc moze jest tylko mlodziutka i pewnie dojrzeje , jednak jesli kobieta jest nie pewna zwiazku , jest tego przyczyna , albo w zwiazku albo w niej samej.
Kontroluje Cie , bez przyczyny , nigdy nie zawiodels jej zaufania?
Jesli nie zawiodles to porozmawiaj z nia ze tak byc nie moze.
Jesli kobieta nie chce sexu nie zawsze ma kogos na boku .
Byc moze nie zaspokajasz jej emocjonalnie przez co odsuwa sie od Ciebie fizycznie .
Moze byc problem w niej samej , wtedy to dialog i jeszcze raz dialog .
Porozmaiwaj z nia powaznie , otwarcie i wprost .
Bo innej rady niema.