Pytanie jak wyżej. Bardzo mi się podoba z woalką.... Zamieściłabym zdjęcie ale nie potrafię ![]()
2 2013-04-20 17:28:51 Ostatnio edytowany przez dorota.f (2013-04-20 17:30:19)
Moim zdaniem nie do każdej. Najlepiej komponuje się z sukniami krótkimi.
Jeśli długa suknia ślubna, to na pewno nie suknia typu księżniczka. Nie może też być zbyt rozłożysta, ani zbyt strojna czy typowo balowa.
Typowałabym suknie w fasonach raczej wąskich.
Toczek dodaje dużo elegancji, ale też nie każda kobieta dobrze w nim wygląda.
Trzeba przymierzać i przeglądać się w lusterku, aby być pewną wyboru.
Ja potrafię, więc wkleję zdjęcia ![]()

Cudowne
Mi się marzy suknia długa, prosta do ziemi... może uda mi się wrzucić wymarzoną... Ciekawa jestem co powiesz do tej
http://allegro.pl/nowa-suknia-sukienka-slubna-suknie-slubne-i3178578968.html
No trudno, trzeba wejść ![]()
Cudowne
Mi się marzy suknia długa, prosta do ziemi... może uda mi się wrzucić wymarzoną... Ciekawa jestem co powiesz do tej
Do tej raczej welon albo tiara. Moim zdaniem ma za bardzo połyskującą i ozdobną górę.
Chyba, że toczek miałby jakieś podobne elementy świecące, ale to już mogłoby być trochę za dużo tych świecidełek...
No trudno
niech już zostanie welon
i pewnie najlepiej taki klasyczny do ramion ![]()
No wlasnie, myslalam o toczku ale do sukni typu ksiezniczka nie pasuje, podobaja mi sie welony jak dawniej byly... Mam miec sesje malzenska wiec moze pozycze od kogos toczek i zrobimy sobie takie zdjecia w starej oprawie jak siedzimy z rekoma na kolanach, chcialabym zeby to zdjecie witalo gosci a pod spodem byly listy z miejsami gdzie kto siedzi ![]()
O kurcze
Niezły pomysł ![]()
No trudno
niech już zostanie welon
i pewnie najlepiej taki klasyczny do ramion
Nie chcę być traktowana jako wyrocznia! ![]()
Jeśli zależy Ci na toczku, to nie rezygnuj tak szybko. Może jednak znajdziesz model, który będzie pasował do sukni. No albo wybierz inną suknię ![]()
A może warto pomyśleć o jakiejś narzutce, wdzianku, które połączy stylowo suknie z toczkiem?
Mam jeszcze duuuużo czasu do takich decyzji... Pewnie zanim do ślubu dojdzie będę miała jeszcze inne pomysły
Zobaczymy na czym stanie
Ale toczki są śliczne ![]()