Niejednoznaczna diagnoza ginekologiczna. Ktoś miał podobnie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Niejednoznaczna diagnoza ginekologiczna. Ktoś miał podobnie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Niejednoznaczna diagnoza ginekologiczna. Ktoś miał podobnie?

Witam, na wewnętrznej stronie policzka zauważyłam pleśniawkę, tzw. aftę jakie miewałam w dzieciństwie. Gorzej, gdyż w mniej więcej równoległym czasie zaobserwowałam podobne zmiany w okolicy warg sromowych. Ginekolog dodatkowo stwierdził zapalenie szyjki macicy, przepisał maści typowo przeciwdrożdżakowe, ale także preparat na opryszczkę. To tak, jakby sam do końca nie był pewien co mi jest. Zmiany są identyczne z tymi klasycznymi aftami, ale bolą niemiłosiernie... Na wizycie zapomniałam opowiedzieć niestety ze stresu o afcie. Czy można aftą sugerować się, że jednak jest to bardziej optymistyczna wersja, czyli kandydoza? Ktoś miał podobny problem? Jak to rozróżnić? Zmiany są pojedyncze otoczone obrąbkiem zapalnym.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niejednoznaczna diagnoza ginekologiczna. Ktoś miał podobnie?

A może ktoś cierpiał na opryszczkę lub drożdżycę i mógłby opisać objawy? Nie chce polegać tylko na tym co wypisują w internecie w mądralińskich artykułach tylko coś z życia wzięte... Można prosić?

3

Odp: Niejednoznaczna diagnoza ginekologiczna. Ktoś miał podobnie?
navyblueberry napisał/a:

A może ktoś cierpiał na opryszczkę lub drożdżycę i mógłby opisać objawy? Nie chce polegać tylko na tym co wypisują w internecie w mądralińskich artykułach tylko coś z życia wzięte... Można prosić?

Nie myślałaś o tym, by zmienić ginekologa? Możliwe, że doszło do infekcji, trzeba koniecznie zastosować antybiotyki. Zmień dietę, dbaj o higienę, by zagłodzić nieco drożdże w swoim organizmie i udaj się do sensownego ginekologa.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Niejednoznaczna diagnoza ginekologiczna. Ktoś miał podobnie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024