Cięzki związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Cięzki związek

Hej kobietki!
Prosze was o pomoc.
Jestem w zwiazku prawie 5 lat , Kocham mojego chłopaka całym sercem ale nie jestem szczęśliwa w tym związku co robić ? Nie chce z nim zerwac ale nie moge trwać w takim związku jak do tej poru.
nie chodzi o to że mój chłopak mnie zdradza bo tak nie jest . Problem tkwi w czymś innym, a konkretnie w padu szczegłóach:
1. Czesto on odmawia mi seksu -tłumaczy tym że jest zmęczony , jest to dość duży problem , ponieważ jest to bardzo przykre, czuje sie wtedy odrzucona i mało atrakcyjna.
2. Często czuje że on usiłuje robić mi na przekór np. jeśli ja chce gdzieś iść to on nie chce mówi że jest zmęczony (jeśli chodzi o spacer) albo ze nie ma kasy (jeśli chodzi o wypad co kina na przykład) . Mieszkamy razem i czesto nasze wieczoru to siedzenie i oglądanie seriali na laptopie., Z drugiej strony jeśli już gdzieś jesteśmy i pojawi się alkohol i po pewnym czasie ja chce iść do domu to on nie chce i często jest tak że wracam sama a on zostaje. Bardzo czesto dzieje się tak jeśli jesteśmy u moich rodziców . On pije z moim tatą a ja moge stac na głowie a i tak nie mam siły przebicia . wkurza mnie to że on tobi wszystko pod mojego tate nie licząc się często ze mną. Z jednej strony się ciesze że maja dobry kontakt ale przeginają odsuwajac mnie . sad
co robić. Nie chce być w związku w którym nic nie mam do powiedzenia a seks jest mi odmawiany sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cięzki związek
samotna w związku napisał/a:

Mieszkamy razem i czesto nasze wieczoru to siedzenie i oglądanie seriali na laptopie.,

Zgrywajcie seriale na pendrajwa i podłączajcie go do telewizora. Lepiej się ogląda. I wzrok się tak nie psuje.

chyba nie zrozumiałeś mojego problemu , bo nie jest to wzrok.

4

wychodzi na to ze popadliscie w rutyne. Spraw żeby poczul się zazdrosny, obudź w nim chęc np. umow sie gdzies z kolezanka i przed spotkaniem zrob sie na bostwo tzn umaluj sie ladnie, ubierz jakos wyzywająco, mozesz nawet stanąc przed nim i spytać ktora kiecka ładniejsza itp, a gdy spyta gdzie sie wybierasz to odpowiedz jakos dyplomatycznie, alebo po prostu "umówiłam się" (pod zadnym pozorem nie mow ze z koleżanką) big_smile to powinno dac mu do myslenia smile

ceko napisał/a:

wychodzi na to ze popadliscie w rutyne.

Pewnie masz racje. zrobie tak i powiem czy coś poskutkowało dzieki za pomoc.

6

samotna w związku napisał/a:

chyba nie zrozumiałeś mojego problemu , bo nie jest to wzrok.

Wiem, twoim problemem jest to, że zainwestowałaś bardzo dużo, bo aż pięć lat, w związek z oziębłym seksualnie nudziarzem, który nie stroni od alkoholu.

Chcesz prostej rady? Porozmawiaj z nim o tym i jeśli nie będzie poprawy przestań inwestować w to dalej.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024