Dać szansę byłemu czy pozostać przy obecnym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dać szansę byłemu czy pozostać przy obecnym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Dać szansę byłemu czy pozostać przy obecnym?

Witam, piszę tutaj ponieważ potrzebuję zasięgnąć opinii kogoś bezstronnego. Postaram sie krótko opisać sytuację:  (mam 20 lat)

Z jednej strony jest mój chłopak (obecnie były jednak chce do mnie wrócić). Byłam z nim ponad dwa lata, Kocham go nadal, jednak bardzo często sie z nim kłóciłam, ciągle były jakies problemy. Mimo to planowałam z nim całą przyszłość. Nadal czuję że chciałabym ją spędzić z nim... Ja go kocham, on mnie kocha szczerze i bardzo mocno. Wiem że myślał o nas i nadal mysli przyszłościowo. Wiele obiecuje ale mam wątpliwosci czy to nie będzie zmiana tylko na chwile. Było mi z nim dobrze przez prawie caly okres trwania naszego związku.

Z drugiej storny jest J. którego poznałam 1,5 roku temu i który od samego początku starał się o mnie, mimo że przez cały ten czas bylam ze swoim chłopakiem... Walczył o mnie i w koncu wywalczył... Byłam z nim 4 miesiące, do dziś... Zerwałam z nim ponieważ nie odpowiadało mi jego zachowanie pod wieloma względami jednak to były takie rzeczy które można by zmienić. Dba o mnie, kocha szczerze, jest czuły, kochany, opiekuńczy, wierny ale nie kocham go tak jak byłego chłopaka... Nie czułam się z nim jednak szczęsliwa przez to ze cały czas popełniał jakieś błędy, ale teraz prosi mnie o ostatnią szanse, widzę że jest zdeterminowany na całkowitą zmianę.

Nie wiem któremu dać tę szansę! Boję się że wybierając któregoś popełnie błąd którego pozniej będe żałować, a kiedy bede chciała go naprawić, moze byc za późno..
Jestem załamana. Proszę o pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dać szansę byłemu czy pozostać przy obecnym?

Już przecież wybrałaś byłego.. i to lepsze niż miałabyś oszukiwać J, że coś do niego czujesz.. teraz J ma szansę że spotka dziewczynę, która odwzajemni jego uczucie.

3

wydaje mi się, że chcesz sobie zostawić otwartą furtkę, że jeśli znowu z którymś nie wyjdzie, to masz szansę wrócić do tego drugiego. niestety za mało opisałaś całą sytuację w której się znalazłaś, więc trudno powiedzieć Ci coś doradzić, ale może powinnaś trochę pobyć sama?? żeby przemyśleć parę rzeczy i przede wszystkim ustalić czego chcesz naprawdę, bo sama zdecydować się nie umiesz.

4

Gdyby, w efekcie jakiegoś kataklizmu (wirus, zmiany klimatyczne, inwazja zombie) ludzkość wyginęła i na Ziemi ostałabyś się tylko ty i dwóch twoich chłopaków, głosowałbym za rozwiązaniem, w którym utrzymywałabyś intymne (emocjonalnie i fizycznie) relacje z oboma absztyfikantami.

Dzisiaj, 13 kwietnia 2013 r. godz. 19:13, głosuję za tym, żeby, jak to się kiedyś mówiło, obu nominować do opuszczenia  twojego serca i majtek, i poszukać nowego kandydata na zewnątrz domu Wielkiego Brata. Tam naprawdę istnieje życie...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dać szansę byłemu czy pozostać przy obecnym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024