W jaki sposób pokazać jej że mi na niej zależy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » W jaki sposób pokazać jej że mi na niej zależy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: W jaki sposób pokazać jej że mi na niej zależy?

Cześć, głupio mi trochę pisać na tym forum ale mam mały problem a kobiety może lepiej mi w tym problemie pomogą i oczywiście liczę na wyrozumiałość. Mianowicie mam pewna koleżankę którą dosyć krótko znam ale bardzo mi się podoba, cóż zauroczyłem się, ciągle o niej myślę i bardzo chciał bym ją poznać bliżej, pokazać jej swoje zainteresowania jej osobą, i delikatnie dać do zrozumienia że mi na niej zależy jednak jest mały problem a nawet dwa, po pierwsze to to iż ona jest ode mnie starsza o prawie 4 lata, ja mam 21 a ona prawie 25 i nie wiem jak dziewczyny patrzą na różnice wieku a po drugie dowiedziałem się że podoba jej się jakiś inny chłopak, podkochuje się w nim, ale nie są parą więc nie wiem co zrobić, zależy mi na niej i nie chciał bym ot tak sobie odpuścić. Co mam zrobić, żeby pokazać jej ze nie jest dla mnie zwykła koleżanka i chce ją jeszcze lepiej poznać? Czy mam ja zaprosić na jakiś spacer czy może coś innego? Jak sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W jaki sposób pokazać jej że mi na niej zależy?

Hm myślę że to indywidualną sprawa i zależy od każdej dziewczyny. Myślę że są takie które wykluczają młodszego, myślę że są takie które wolą. Myślę że są takie którym jest to obojętne.

Z swojego doświadczenia moge tylko powiedzieć że jeśli starsza z Tobą się przyjaźni to masz szansę i napewno Twój wiek nie przeszkadzalby jeśli coś ma was połączyć.

3

zawsze możesz spróbować smile nie dla każdej kobiety wiek ma znaczenie.

4

Ciężka sprawa, jeśli kobieta ma kogoś innego na oku to nie wiem czy jesteś w stanie coś ugrać.
Ale oczywiście nie stoi nic na przeszkodzie, żeby spróbować, pogadaj z nią zaproś gdzieś poznajcie się lepiej.
Jeśli jednak okazało by się, że wcale nie podkochuje się w innym chłopaku to spotykając się z nią daj jej jasno do zrozumienia jakie masz wobec niej zamiary, kobieta musi wiedzieć o co chodzi jeżeli nie chcesz być dla niej męska przyjaciółką big_smile

5

Jest takie powiedzenie.
Kobietę zdobywa się nie żartem, pieniędzmi, czy urodą ale gorącym uczuciem. Warto to wiedzieć autorze.
Pozdrawiam.

6

Remi napisał/a:

Jest takie powiedzenie.
Kobietę zdobywa się nie żartem, pieniędzmi, czy urodą ale gorącym uczuciem. Warto to wiedzieć autorze.
Pozdrawiam.

większej bzdury nie slyszalem lol

7

Remi napisał/a:

Jest takie powiedzenie.
Pozdrawiam.

heh pierwszy raz coś takiego słyszę. Po za tym pewnie cięzko będzie zwrócic jej uwage ale spróbuję smile

8

Chciałbym jeszcze posłuchać opinii kobiet co one sądzą o takiej różnicy wieku? smile

9

korek11 napisał/a:

Cześć, głupio mi trochę pisać na tym forum ale mam mały problem a kobiety może lepiej mi w tym problemie pomogą i oczywiście liczę na wyrozumiałość. Mianowicie mam pewna koleżankę którą dosyć krótko znam ale bardzo mi się podoba, cóż zauroczyłem się, ciągle o niej myślę i bardzo chciał bym ją poznać bliżej, pokazać jej swoje zainteresowania jej osobą, i delikatnie dać do zrozumienia że mi na niej zależy jednak jest mały problem a nawet dwa, po pierwsze to to iż ona jest ode mnie starsza o prawie 4 lata, ja mam 21 a ona prawie 25 i nie wiem jak dziewczyny patrzą na różnice wieku a po drugie dowiedziałem się że podoba jej się jakiś inny chłopak, podkochuje się w nim, ale nie są parą więc nie wiem co zrobić, zależy mi na niej i nie chciał bym ot tak sobie odpuścić. Co mam zrobić, żeby pokazać jej ze nie jest dla mnie zwykła koleżanka i chce ją jeszcze lepiej poznać? Czy mam ja zaprosić na jakiś spacer czy może coś innego? Jak sądzicie?

Staraj się ją lepiej poznać, zaprzyjaźnić się. Sprawdź, czy macie razem co robić...
Jeśli się okaże, że to to, nie masz wyjścia, musisz się po prostu otworzyć i powiedzieć: że ci zależy na tej znajomości, że jest dla ciebie kimś ważnym. Jak zareaguje i czy będzie jej przeszkadzać różnica wieku - tego nie wie nikt.

10 Ostatnio edytowany przez korek11 (2013-04-18 18:37:37)

Czyli prostu musze ją lepiej poznać a wtedy się zobaczy, Dzieki smile

11 Ostatnio edytowany przez korek11 (2013-04-26 13:45:17)

hej, niestety ale chyba nic z tego nie wyjdzie prawdopodobnie coś zaczęło łaczyć ją z tym chłopakiem albo przynajmniej tylko się spotykają, nie jest mi łatwo bo jestem po uszy w niej zakochany, nigdy chyba jeszcze takiego czegoś nie przeżyłem. Jej nic o tym nie mówiłem i po prostu nie wiem co robić. Łatwo jest powiedzieć znajdź sobie inną ale inne mnie nie interesują a z ta dziewczyną nie chce zrywać kontaktów, a zdrugiej strony jeśli naprawdę jest z jakimś chłopakiem to nie chce jej odbijać, bo sam gdbym był w takiej sytacji i ktokolwiek chciał by odbić mi dziewczynę to pewnie bym po prostu lekko mówiąc poobijałbym gościa. Jak myślicie co powinienem zrobić w takiej sytuacji? Czy powinienem ją wprost zapytać czy kogoś naprawde ma? Jeśli tak to co robić? A może pokazywać jej swoje zainteresowanie jej osobą w jakiś delikatny sposób, w sumie przecież mam prawo nie wiedzieć że ona kogoś ma. Może jeszcze nie jest za poźno?

12

Jeśli naprawdę tak mocno Ci na niej zależy to powiedz jej to wprost. Szczerość jest zawsze mile widziana, a jeśli dziewczyna jest mądra i wrażliwa, to to doceni nawet jeśli nie odwazajemnia Twoich uczuć. A Ty nic nie tracisz, a możesz dużo zyskać smile Powodzenia

13

Tylko że nigdy nie dawałem jej sygnałów że ona mi się podoba i że darzę ją uczuciem bo chciałem ją jeszcze lepiej poznać i krok po kroku dojść do czegoś więcej. Może ona sama się coś domyśla, tego nie wiem, więc czy takie nagłe powiedzenie jej wszystkiego to dobry pomysł?

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » W jaki sposób pokazać jej że mi na niej zależy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024