Witam. Chętnie poznałabym jakieś kolezanki z moich okolic moga byc dziewczyny z dziećmi, z którymi można by było wyjsc na spacery, spotkać się na kawce w domu. Odkad przeprowadzilam sie do tego miasta mam duzo wolnego czasu nie znam tu zbytnio nikogo i czasami sie troszke nudzi. Mam 5miesieczna coreczke i przewaznie spedzamy czas w domu z racji tego ze jest jeszcze maltuka a zima nie odpuszczala. Towarzystwo narzeczonego mi nie wystarcza, a póki co nie miałam okazji nikogo poznać. Przeprowadzilam sie do Bca dwa lata temu ale mieszkajac w bloku ciezko jest poznac kogokolwiek nowego. Jak ktoś chętny na spotkanie to piszcie niestety do znajomych z moich okolic mam kawalek drogi co prawda widuje sie co jakic czas ale bardzo chetnie poznam kogos nowego.Przewaznie z corcia mam duzo wolnego czasu w tygodniu wiec postanowilam napisac, a nóż moze sie jakas dziewczyna znajdzie odosobniona ktorej sie nudzi i ma rowniez duzo wolnego czasu co ja w tym szarym miescie:) Kasia24 lata
1 2013-04-11 18:58:12 Ostatnio edytowany przez diamencik (2013-04-11 19:59:53)
Kasia, a z ktorego Boleslawca jestes?:)
Na dolnym slasku kolo Zgorzelca i Legnicy
![]()
Witaj! Ja również mieszkam w Bolesławcu od niedawna i tak naprawdę dopiero co nawiązuje znajomości. Mam 17 miesięczną córkę i co dziennie chodzimy na spacery, także zapraszam, jakbyś miała ochotę dołączyć do nas w wolnej chwili :-)
hej chetnie sie spotkam pogadam
czy jest tu ktos jeszcze z okolic legnicy boleslawca?
Ja również jestem z Bolesławca mam 20 lat i mam 2 letniego synka