Niezdecydowana zagubiona nieśmiała - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Niezdecydowana zagubiona nieśmiała

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Niezdecydowana zagubiona nieśmiała

Hej,  potrzebuje się wygadać smile   
Nigdy nie uprawiałam seksu i coraz bardziej ciągnie mnie w ten nieznany dla mnie jeszcze świat . Ciekawość i pożądanie zżera mnie od środka. Pociąga mnie niesamowicie facet którego znam od lat , niestety dzielą mnie od niego setki kilometrów . Mieliśmy chwile gdzie między nami było napięcie ale to ja byłam zbyt zamknięta w sobie a później się trochę otworzyłam ale nie na tyle żeby porwać się w wir namiętności. Teraz myślę że gdybyśmy spędzili trochę czasu ze sobą to mogło by być na prawdę wspaniale , tylko ze teraz już nie ma takiej możliwości .Następny raz będziemy się widzieć dopiero za kilka miesięcy a ja nie jestem na tyle odważna żeby zaaranżować coś sama wcześniej i wyłożyć wszystkie karty na stół, zresztą nawet bym tego nie chciała wolałabym żeby to wyszło naturalnie .
Kręci się też koło mnie facet który chce związku ale jakoś specjalnie mnie nie pociąga .Widzę że jest na prawdę w porządku facetem takim który zrobił by wszystko dla swojej dziewczyny.Mam też nie odparte wrażenie że facet 1 coś do mnie kiedyś czuł i chciałabym się przekonać jak jest teraz.
Nie wiem czy boje się związku gdzie facet chce mnie poznać , dowiedzieć się o mnie wszystkiego czy o co mi chodzi? Przecież wydaje się naprawdę w porządku.Mowa o dwójce.
Czy pożądanie może się obudzić po jakimś czasie ?Chodzi mi o to czy mogę poczuć do faceta 2 to co do faceta 1 ?
Gdybym nie była tak zakompleksiona i skryta to bym tyle nie myślała i sama się przekonała na własnej skórze jak jest ! Ale niestety nie umiem tego przeskoczyć !
przepraszam ,że tak chaotycznie.

Poradźcie mi coś, proszę !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niezdecydowana zagubiona nieśmiała

Nie rozumiem troche.
Rozumiem ze pan nr wzbudza w Tobie jedynie pożadanie i nie oczekujesz nic wiecej, podczas gdy pan nr 2 to idealny kandydat do związku jednak nie ma między wami chemii? I zastanawiasz się czy warto wchodzic w związek z panem nr 2?

Druga sprawa - uwazam ze z takimi rzeczami nie ma się co spieszyć. Nic na sile nigdy nie wychodzi.

3

Jak też nie rozumiem.

4

Sama siebie nie rozumiem dobrze że nie jestem sama smile. Właściwie nie wiem.Niby teraz nie oczekuje niczego więcej ale wydaje mi się ,że pewnie bym oczekiwała gdyby coś między nami zaszło.To raczej logiczne bo jestem wrażliwcem.Zaczyna mi się rozjaśniać w głowie .. Chyba to jest tak że pana numer 1 znam bardzo długo ,przyjaźniliśmy się,ufam mu.Pana numer dwa znam stosunkowo krótko .Potrzebuje sporo czasu żeby komuś zaufać przez wydarzenia z przeszłości i chyba o to tu w tym wszystkim chodzi . Muszę wyluzować.

5

Tak tak wyluzuj i kup wibrator. Po za tym to daj czas wszystkiemu i nie podejmuj pochopnie decyzji. Daj szanse numerowi 2. Nie musisz mu dawać przecież od razu. Jak wytrzymałaś ileś tam lat to wytrzymasz jeszcze trochę.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Niezdecydowana zagubiona nieśmiała

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024