Hej, potrzebuje się wygadać
Nigdy nie uprawiałam seksu i coraz bardziej ciągnie mnie w ten nieznany dla mnie jeszcze świat . Ciekawość i pożądanie zżera mnie od środka. Pociąga mnie niesamowicie facet którego znam od lat , niestety dzielą mnie od niego setki kilometrów . Mieliśmy chwile gdzie między nami było napięcie ale to ja byłam zbyt zamknięta w sobie a później się trochę otworzyłam ale nie na tyle żeby porwać się w wir namiętności. Teraz myślę że gdybyśmy spędzili trochę czasu ze sobą to mogło by być na prawdę wspaniale , tylko ze teraz już nie ma takiej możliwości .Następny raz będziemy się widzieć dopiero za kilka miesięcy a ja nie jestem na tyle odważna żeby zaaranżować coś sama wcześniej i wyłożyć wszystkie karty na stół, zresztą nawet bym tego nie chciała wolałabym żeby to wyszło naturalnie .
Kręci się też koło mnie facet który chce związku ale jakoś specjalnie mnie nie pociąga .Widzę że jest na prawdę w porządku facetem takim który zrobił by wszystko dla swojej dziewczyny.Mam też nie odparte wrażenie że facet 1 coś do mnie kiedyś czuł i chciałabym się przekonać jak jest teraz.
Nie wiem czy boje się związku gdzie facet chce mnie poznać , dowiedzieć się o mnie wszystkiego czy o co mi chodzi? Przecież wydaje się naprawdę w porządku.Mowa o dwójce.
Czy pożądanie może się obudzić po jakimś czasie ?Chodzi mi o to czy mogę poczuć do faceta 2 to co do faceta 1 ?
Gdybym nie była tak zakompleksiona i skryta to bym tyle nie myślała i sama się przekonała na własnej skórze jak jest ! Ale niestety nie umiem tego przeskoczyć !
przepraszam ,że tak chaotycznie.
Poradźcie mi coś, proszę !