jestem beznadziejna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » jestem beznadziejna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: jestem beznadziejna

Witam!muszę się wygadac bo chyba oszaleje:-(Nie wiem dlaczego akurat na mnie padło że jestem taka beznadziejna:-(brzydka mam krzywe nogi siano na głowie jak mam wyjść z domu to poprostu białej goraczki dostaje bo mam wrażenie że każdy kogo mijam patrzy na mnie i się smieje z mojej brzydoty:'(może to jakas kara na która sobie zasłużyłam:-(Nawet mię mam z kim pogadać bo do rozmownych też nie należe i nie mam żadnych znajomych:-(Same wady nie mam w sobie nic pozytywnego...czasem chciałabym usnac i się wogóle nie obudzić:-(teraz jedynie co mnie trzyma przy życiu to mój maleńki kochany synus:-*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem beznadziejna

Nic na Ciebie nie padło! Nie jesteś beznadziejna! To co tutaj wypisujesz że jesteś taka czy inna to siedzi tylko i wyłącznie w Twojej głowie! Nikt nie jest idealny!
A to jak siebie określiłaś że jesteś brzydka, masz krzywe nogi i siano na głowie to jest spowodowane tym że w dzisiejszych czasach nigdzie nie zobaczymy naturalnej kobiety! Wszędzie ten photoshop!
Nawet ta kobieta, którą widzisz na ulicy i Ty myślisz o niej, że jest piękna, a ona  o sobie powie dokładnie to co Ty tutaj nam napisałaś! Wszystkie mamy kompleksy!
Każda kobieta jest piękna! Jeśli chodzi o włosy to trzeba je nawilżyć (skoro są suche). I zamiast siebie tutaj oczerniać to może powinnaś zmienić coś w swoim wyglądzie? Może wizyta u fryzjera? Zmiana fryzury lub koloru? Może powinnaś się inaczej umalować, ubrać? Wystroić się sama dla siebie i podziwiać to w lustrze.
A synek ile ma lat/miesięcy? Pogoda nam się poprawia więc najwyższy czas zabierać synka na spacer, może poznasz jakąś fajną koleżankę drugą mamę? smile
Nie wolno się załamywać, trzeba walczyć ze swoimi słabościami i uprzedzeniami. Trzeba doceniać swój wygląd nawet jeśli nie do końca jesteśmy z niego zadowolone... ZAWSZE mogły być GORZEJ! tongue

3

To ja jestem beznadziejna. Przede wszystkim gruba i nie mogę przestać jeść (wszystkiego próbowałam), moje włosy to druty i nawet wizyta u fryzjera nic nie pomaga. Nogi mam może i proste ale jedna jest opuchnięta (i chyba tak mi zostanie) i przez to są nierówne - jestem chora na zakrzepicę. Do tego wylądowałam w sylwestra w szpitalu własnie przez zakrzepicę i doszło do komplikacji - zatorowości płuc. Mam strasznie dużo pryszczy i nic na nie nie działa. Jestem beznadziejna bo ciągle mam kompleks udowadniania wszystkim że jestem mądra i że znam się na wszystkim co doprowadza mnie do różnych problemów i głupich sytuacji. Do tego wcale nie jestem mądra. Mnie jakoś podtrzymuje mój mąż, ale ile można.
A gdy jestem już tak zdołowana swoją osobą to wtedy myślę, że są ludzie, którzy daliby wszystko, żeby być na moim miejscu np. ci którzy nie mają rąk, są po ciężkim jakimś wypadku, są niewidomi, nie mają nikogo bliskiego, nie mają gdzie mieszkać albo mają straszne długi itd.
Więc mimo że jestem beznadziejna to modlę się żeby nie było gorzej. smile

4

Miejsce w którym się obecnie znajdujemy, nie oznacza, że będzie tak zawsze. Może być lepiej ale ZAWSZE może być GORZEJ!
Bez względu na wszystko trzeba cieszyć się życiem! Jest za krótkie! smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » jestem beznadziejna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024