dziwne sny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » dziwne sny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: dziwne sny

Od dłuższego czasu mam dziwne sny.

Oto jeden z nich.Może mi ktoś ziterpretować to:
śniło mi się że trzymałam w akwarium tygryska takiego małego ale jak go wyciągłam to zrobił sie taki ogromny i poszlam z nim na spacer w takie dziwne miejsce cos jakby cyrk bo  widziałam wiszącego na linie klauna i tak chodzilam z tym mega tygryskiem po tej arenie az w koncu przyszedl moj znajomy i tygrys go zjadl   i to tyle bo sie przestraszylam i sie obudzilam ale ciekawi mnie co to moze oznaczac
prosze o odp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne sny

Sny są wytworem naszej wyobraźni, nie wnikałabym w interpretacje.

3 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-04-07 02:17:10)

Miyoshi napisał/a:

Sny są wytworem naszej wyobraźni...

A nasza wyobraźnia pobudzana jest bardzo konkretnymi (rzeczywistymi lub zasłyszanymi) zdarzeniami smile.
Nie da się jednak zinterpretować snu bez dokładnej psychoanalizy danej osoby. Innymi słowy ten sam sen może dla każdego oznaczać coś innego.

A na znajomego uważaj big_smile. Może być ciężkostrawny big_smile.

4

YOGI bear napisał/a:

A na znajomego uważaj big_smile. Może być ciężkostrawny big_smile.

big_smile

Jak chcesz, możesz sprawdzić w senniku znaczenie poszczególnych rzeczy (w Twoim przypadku akwarium, tygrys, cyrk, klaun, itd...). Szczerze przyznam, że zazwyczaj sprawdzam znaczenie moich snów w senniku, zdarzało się, że przekładały się na rzeczywistość, ale nie traktuję tego poważnie. Zbieg okoliczności. Większość człowiek sam sobie dopowiada, doszukuje się potwierdzenia i zaczyna ślepo wierzyć, że sny się spełniają. Podobnie jest z wróżkami. wink

5

Miyoshi napisał/a:

Podobnie jest z wróżkami. wink

A ja czasem przepowiadam komuś przyszłość (skutecznie big_smile).

6

YOGI bear napisał/a:
Miyoshi napisał/a:

Podobnie jest z wróżkami. wink

A ja czasem przepowiadam komuś przyszłość (skutecznie big_smile).

Proponuję zatem otworzenie własnego biznesu z metafizycznymi poradami. big_smile Będę pierwsza w kolejce. big_smile

7

Miyoshi napisał/a:

Proponuję zatem otworzenie własnego biznesu z metafizycznymi poradami. big_smile Będę pierwsza w kolejce. big_smile

Dla Ciebie przepowiednia będzie za darmo smile.

8

hahah bardziej smiesznego snu nie slyszalam, zabawny naprawde, najlepiej sprawdzic w senniku, ale sie usmialam haha;)

9

YOGI bear napisał/a:
Miyoshi napisał/a:

Dla Ciebie przepowiednia będzie za darmo smile.

O, jak miło z Twojej strony. big_smile

10

Anulka
Mysle,ze masz problem z tym znajomym ,a moze jakims innym facetem i sama tego nie umiesz zalatwic.We snie byłas wazna i w centrum mainteresowania,uwagi.Moze w zyciu nie jestes odwazna ,a tygrys był Twoja siła ,moze której brakuje Ci na codzien.To tak w skrocie
Sny maja podłoze w podswiadomosci ,ktora w ciagu dnia rejestruje nasze wrazenia,mysli ,leki ,radosci.Rezultatem tych wrazeń sa sny.

11

Mi sie wydaje, ze to co nam sie sni, to skumulowane mysli, sytuacje i jakies tam przemyslenia.

Wiem, ze jak sie snia ryby duza lub mała to ma jakies znaczenie ale tygrys w akwarium hmm..

Tygrys - kot, moze jakis falszywy przyjaciel bedzie mial problem, nie wiem roznie mozna to interpretowac
ale ja nie wierze w to, ze sny maja jakies znaczenie chociaz jak nieraz sni mi sie cos naprawde zlego, czy dziwnego to troszke sie martwie.
ale wszystko to nasza psychika i nasze podejscie jak uwierzymy to zawsze znajdziemy jakis tam zalązek tego, ze to sie spelnia czy tam ze sen to przewidzial big_smile

12

A może oglądałaś jakiś film przyrodniczy przed pójściem spać? smile Dziwne sny sprawdzam w senniku internetowym - poszczególne symbole. I jak już się dowiem to zwykle okazuje się, że to co w śnie, siedzi mi w głowie. zwykle było to związane z obawami lub strachem przed czymś.

13

co robiłas wczesniej ?.. co ogladałas ?.. o czym z kims rozmawiałas ?.. o czym czesto myslisz ?.. jakie sa Twoje marzenia ?.. odp. sobie na te pytania najpierw.. a interpretacje snu zostaw na pozniej smile

14

Ja mam sny horrory zawsze na strychu, ktos sie włamuje do domu, ktos chodzi uciekam, dodam ze mieszkam  na piętrze a za scianą jest strych.... big_smile Jest fajnie smile

15

O kurde jak mowisz o tym strychu to ja na bank balabym sie zasnac... tongue

MI to sie czesto snia znajomi ludzie i w sumie czesto ci sami.

a i tak zazwyczaj nie pamietam co mi sie snilo...

16

Kochana, ja twarda sztuka jestem, zycie po prostu , ale nie ukrywam ze tak sie nakreciłam nie raz sie budze cała mokra, wiem ze nie spie ale obmyslam plan ucieczki big_smile smile Smieszne ale prawdziwe.

17

ja mialam dzis dziwny sen. snilo mi sie ze moj byly chlopak wrocil do polski i bym przemily jak nigdy dotad. snilo mi sie ze po jego przyjezdzie odrazu zostalismy nazeczenstwem. oczywiscie snil mi sie rowniez z nim seks na popsutym lozku mojej siostry we wczesniejszym moim mieszkaniu. pozniej on gdzies pojechal informujac mnie co chwile ile mu kilometrow zostalo do mnie. nastepnie snilo mi sie ze prowadzilam tramwaj ale nie umialam tego robic, zakrecilam sie w kolko tym tramwajem, chociaz nie wiem jak i go wykoleilam. z tym moim bylym nie jestem od 3 lat, rzadko utrzymujemy kontakt od roku.  czy ktos moze zinterpretowac moj sen? bylabym wdzieczna:) pozdrawiam

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » dziwne sny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024