Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Wspaniały serial, którego jestem wielką fanką od miesięcy - na prawdę pierwsza klasa jak dla mnie
A Wam jak się podoba, zgryźliwy i wszechwidzący Dr. House
?
niesamowity serial też go uwielbiam
Ostatnio edytowany przez men (2009-05-26 15:13:58)
też go uwielbiam.. choc jestem trochę zacofana z odcinkami.. ale mam nadzieję to nadrobić
reasumując.. leczyć sie u niego zdecydowanie tak.. ale pracować z nim... raczej nie!
Lubię chociaż nie oglądam systematycznie
a mnie Doktorek swoimi tekstami zaczął drażnić gdzieś pod koniec 4 serii;/ więc przestałam oglądać ale chyba wrócę:) a serial pierwsza klasa:)
...
Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-21 16:53:05)
Ja też jestem fanką Housa
czekam z niecierpliwością na nowe odcinki. Mam nadzieję że kiedyś powstanie jakiś polski serial na tym poziomie, ze świetnymi dialogami i bez drewnianego aktorstwa...
Nie wydaje mi się, żeby mógł powstać polski serial na porównywalnym poziomie. I kto mógłby zagrać House'a?
Serial jest świetny,ściągnęłam z iternetu wszystkie sezony jakie wyszły i oglądaliśmy z mężem nawet do późna w nocy hi hi
Z niecierpliwością czekam na kolejny sezon.
Bożenko dobre pytanie ?kto moze z naszych aktorów zagrać Hausa
Oglądam wszystkie odcinki ale pierwsza seria była suuuuper
-------------------
Tamara
Ja uwielbiam ten serial!
a ja się cieszę że nie oglądam : http://przekroj.pl/cywilizacja_nauka_artykul,5408.html
Oglądam od czasu do czasu, niestety. Ale serial jest naprawdę świetny ![]()
Super filmik i sam facet rewelacyjny -może wizualnie troszke odstaje od mojego typu ,ale ma to coś)))))))))))))W każdym bądź razie wzbudza moje zainteresowanie hihi
Oglądam House'a dla samego... House'a
Uwielbiam jego arogancję. Na szczegóły medyczne raczej nie patrzę bo za dużo fikcji ale postać doktorka pierwszorzędna ![]()
Ja podobnie jak Don Pedro oglądam ten serial, bo chcę zobaczyć House'a i Wilsona
Przeciętny widz raczej nie zwróci uwagi na szczegóły medyczne, bo zwyczajnie się na tym nie zna.
Tamara985, nie ma chyba takiego aktora ![]()
Bożena napisał:
Tamara985, nie ma chyba takiego aktora
I nawet nie ma co szukać takiego co by go tylko "udawał". House jest niepowtarzalny. Kurcze, facet, a nawet ja zauważam, że ma to coś ![]()
Wszelkie przeróbki zagranicznych seriali na polskie są nieudane, więc lepiej nie. Dr House jest jeden i niech tak zostanie ![]()
ogladam i bardzo lubię
serial jest super, Hause jest super
jeśli chodzi o aspekty medyczne to ja przygladam im się z dużą ciekawością
Faktycznie ciekawy serial i dość kontrowersyjny i ciekawy psychologicznie główny bohater.
Widziałam gdzieś, że aktor grający Dr. House`a wydał książkę „Sprzedawca broni". Czytał już ktoś z was ją? Ciekawa jestem ile w sensie podejścia do życia autora książki, jest z Dr. House w tej książce.
na demotywatorach jest taki demot, na którym jest fotka Housa a pod spodem napis, Że niektórzy ludzie są mili, a niektórzy po prostu szczerzy:)))
Ja uwielbiam Housa i jego podłości i arogancję ![]()
A na aspekty medyczne zawsze zwracam uwagę:] swego czasu rzucałyśmy z siostrami do siebie tekstami medycznymi, niezła zabawa była heheh ![]()
tochelet napisał:
Faktycznie ciekawy serial i dość kontrowersyjny i ciekawy psychologicznie główny bohater.
Widziałam gdzieś, że aktor grający Dr. House`a wydał książkę „Sprzedawca broni". Czytał już ktoś z was ją? Ciekawa jestem ile w sensie podejścia do życia autora książki, jest z Dr. House w tej książce.
znam knigę. ogólnie tak - wychodzi na to że z tej ksiązki bohater jest po części przerysowany w scenariuszu filmu. jak wiadomo książka postała wcześniej niż film
Ja także lubie dr Hausa ale niestety rzadko go oglądam. Najbardziej lubie to jego spojrzenie i błysk w oku ![]()
Szkoda że u nas nie prowadzą śledztwa odnośnie choroby i nie oddają próbek do laboratorium,jak jest w serialu.Najbardziej podobał mi się odcinek z termometrem w tyłku u pana policjanta.![]()
------------------
Tamara