Milosc do dwoch chlopakow POMOCY ! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Milosc do dwoch chlopakow POMOCY !

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Milosc do dwoch chlopakow POMOCY !

Mam wielki problem.
Zakochałam się w dwóch wspaniałych chłopakach oby dwóch znam rok .
Jeden jest starszy ode mnie o 2 lata drugi o 5.
Ten co o 2 lata jest cudowny, przystojny, miły, czuły i przede wszystkim kocha mnie.
A ten co 5 jest tak samo tylko że bardziej nudny i jest problem moja rodzina jest zniechęcona co do niego ...
I nie chce żebym z nim była tylko że ja do niego też coś czuje boje się że nawet moge go kochać ... bo już byliśmy razem a teraz znowu zrobiłam mu nadzieje taką.
A z tym starszym o 2 lata nie byłam z nim ani razu spotykaliśmy się moi znajomi go lubią i rodzina bo go zna smile
Bardzo się o mnie martwi chciałby trzymać mnie przy sobie ma duże plany wobec mnie a ja nie chce go rozczarować.
I dał mi 3 dni na wybranie czy On czy tamty.
Dziś się już kończy moje wybranie i musze mu powiedzieć o 18 godzinie kogo wybrałam.

Proszę o jakąś podpowiedź o to jak mam zdecydować z kim chce być ...

Ps. przepraszam że tak byle jak napisałam to .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Milosc do dwoch chlopakow POMOCY !

Sama musisz wiedziec.
Co do ktorego z nich czujesz.
Wiesz nie obraz sie ale to troche dziecinne jest takie wybieranie wink
Zastanow sie spokojnie tutaj nikt za Ciebie decyzji nie podejmie.
Ile masz lat jesli moge wiedziec?

3

To fakt trzeba się nadtym dobrze zastanowić ale nie rozumiem jak można kochać dwie osoby jednocześnie??? Skoro z tym starszym już byłaś i się rozstaliście to powiem ci tylko tyle,że nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki...Ale to jest twój wybór,sama musisz wiedzieć który to będzie,bo nikt nie jest  wstanie podjąć tej decyzji za ciebie.Udanego wyboru i oby na twoją kożyść:)

4

18 lat mam

5

Mlodziutka jestes.
Duzo czasu przed Toba jeszcze zeby poznac lepiej tego z ktorym chcesz byc.
Jesli nie bylam bym pewna nie wybralabym na sile  zdnego z nich.
Kasia ma racje jezeli z tym starszym Ci nie wyszlo to odpusc go sobie, poza tym piszesz ze jest nudny.

6

To młodziutka z ciebie jeszcze osóbka,więc stąd te wachania.Decyzję jednak musisz podjąć sama byś póżniej nie żałowała swojego wyboru.Jeszcze kochanie całe życie przed toba,więc pewnie jeszcze  nie jeden chłopak pojawi się na twojej drodze.niech ci serduszko podpowie który wybór będzie dla ciebie najlepszy.

7

he he chyba bała się pytania ile ma lat:P wiec na wszelki wypadek powiedziała ze 18 ;] Oj ja tez kiedyś miałam takie rozterki...to minie:) Pan starszy o 2 lata wydaje się bardziej odpowiedni...ale sama musisz zdecydować

8

przede wszystkim nie ma tu mowy o miłości, to jedynie zauroczenie. poza tym jak możesz nas pytać o to kogo wybrać, co jak zrobimy głosowanie to wybierzesz tego który wygrał? odpowiedz podałaś sama-bo jesli piszesz o kimś że jest "bardziej nudny" no to sorry.. poza tym związek 16 latki z 21 latkiem to nie za dobra opcja, powinnaś trzymać się z ludzmi bliższymi sobie. a w ogóle to taka "wyliczanka-wybieranka" to kompletna dziecinada, zastanów się co czujesz w ich obecności i do którego bardziej cię ciągnie!

9

tooo o 16 lat to pisala moja kolezanka a ja nie chcialam swojego konta zakladac ...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Milosc do dwoch chlopakow POMOCY !

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024