Szukam zwariowanych przyjaciół/znajomych -mam 22 lata Kraków : ) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam zwariowanych przyjaciół/znajomych -mam 22 lata Kraków : )

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Szukam zwariowanych przyjaciół/znajomych -mam 22 lata Kraków : )

Witajcie ! Jestem mila i zwariowana dziewczyna,mam 22 lata.Mój problem to brak znajomych,przyjaciol,zwariowanych jak i normalnych ludzi z którymi mozna bylo by sie spontanicznie spotkac na miescie,posiedziec albo u mnie albo u nich,wyjsc gdzies,pomyslec nad szalonymi pomyslami nieraz,miec kogos do kogo zadzwonisz i wiedziec ze mozna liczyc na kogos.Byc w stalym kontakcie.
Moj problem polega na tym ze mam rozne godzinki pracy i nie codzien a uczelnie zaczynam od pazdziernika i to zaocznie.
Zaluje,ze nie studiuje dziennie,nie mam bliskich znajomych,Napewno jest nas Tu wiecej samotnych ale nie mielismy okazji potkac sie na zywo.
moj znajomy ma zgrana paczke znajomych z uczelni,jego zycie towarzyskie jest swietne,czesto ma znajomych u siebie,albo idzie do nich ,razem sie bawia,rozmawiaja ,strasznie mi tego brakuje i mu tego zazdroszcze: (
Mam nadzieje,ze moje zycie towarzyskie ozywi sie dzieki Wam : )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam zwariowanych przyjaciół/znajomych -mam 22 lata Kraków : )

Cześć!
Mam na imię Kasia.
Mam 32 lata.
Mogę się z Tobą spotkać w Krakowie.
Proszę napisz mi esemesa z wraz z Twoim numerem telefonu i imieniem.
Mój numer telefonu to:691-900-671.

3

Odp: Szukam zwariowanych przyjaciół/znajomych -mam 22 lata Kraków : )

Cześć, Sporo czasu już minęło, szkoda, że wcześniej nie trafiłam na ten post, bo też jestem z Krakowa i też w tym samym czasie rozpoczynałam studia zaoczne ! smile więc pewnie jesteśmy w tym samym wieku. Jeśli dalej byłabyś zainteresowana znajomościami to odpisz na maila na moim profilu. Ania jestem, Lubię wycieczki rowerowe i jeszcze wiele innych zainteresowań mam. smile pozdrawiam

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam zwariowanych przyjaciół/znajomych -mam 22 lata Kraków : )

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024