Jak i gdzie poznaliście swoją drugą połówkę? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak i gdzie poznaliście swoją drugą połówkę? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak i gdzie poznaliście swoją drugą połówkę? :)

Ja swojego faceta ujrzałam pierwszy raz 6 lat temu. Szłam do sklepu a na przeciwko mnie szedł on,długie spojrzenia na siebie i od razu się zakochałam smile Później do mnie zagadał,jak się okazało on też "zakochał" się we mnie od pierwszego ujrzenia... nie musieliśmy długo się spotykać,między nami bardzo iskrzyło i któregoś dnia w wakacje on po prostu powiedział mi,że jemu na mnie zależy i bardzo chce ze mną być. Zostaliśmy parą,a dziś jesteśmy zaręczeni. Z chęcią przeczytam wasze historie! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak i gdzie poznaliście swoją drugą połówkę? :)

Ja zaczęłabym od tego, że nie mam drugiej połówki, bo jestem sama całością a nie jakąś połową. big_smile
A męża spotkałam jak mi się torba rozwaliła w hotelu. Kółka odpadły od walizki.

3

Ja poznalam swego meza na urodzinach szefowej.

4

Ja swojego narzeczonego poznałam na imprezie. Stalam z naszym wspólnym kolega on podeszedl do mnie i poprosił do tańca. Wymieniliśmy się numerami spotkaliśmy się jeszcze 2 razy i powiedział że zakochał się we mnie i chce być ze mną. Pod 2 tygodniach byliśmy już razem:-). Na ta imprezę wyciągnęła mnie kumpela bo jakoś nie miałam ochoty jechać a jego kolega bo jemu też się nie chciało jechać. Ale dzięki nim się poznaliśmy i jesteśmy razem...

5 Ostatnio edytowany przez K_r_o (2013-04-01 18:20:08)

na lekcji...angielskiego....to była prywatna lekcja i tak jakoś.....:) prawie jesteśmy ze sobą rok, on jest obcokrajowcem. Ale chemia jest i była smile choć języka czasem w buzi brakuje big_smile choć parą staliśmy się po 3 miesiącach.....ale wcześniej już COŚ się święciło smile

6

na portalu randkowym smile

7

Na odpuście, kłóciliśmy się o ostatniego lizaka świderka.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak i gdzie poznaliście swoją drugą połówkę? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024