Proszek do irygacji pochwy Tantum Rosa... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Proszek do irygacji pochwy Tantum Rosa...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Proszek do irygacji pochwy Tantum Rosa...

Kupiłam sobie dziś 4 saszetki proszku do irygacji pochwy Tantum Rosa ale zapomniałam się zapytać jakie są proporcje żeby wlać wodę do irygatora - ile tego ma być tej wody i ile saszetek Tantum Rosy ??? Jak to się rozrabia i w ilu razach??? Proszę o szybkie odpowiedzi bo nie posiadam ulotki !!!!!

http://img200.imageshack.us/img200/1264/tantum.png

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszek do irygacji pochwy Tantum Rosa...

Lek należy przygotować rozpuszczając zawartość saszetki w 0.5-1 litrze przegotowanej letniej wody.

3

Dziękuję za odpowiedz!!!Pozdrawiam!!

4

Ja od tego Tantum Rosa to okropnego uczulenia dostałam. Piekło jak diabli sad ale ja to wogóle to uczuleniowiec jestem sad

5

Mnie też piekło gdy tego używałam .  w ogóle na mnie nie działa bo mam nadal te przykre upławy i będę musiała jechać do ginekologa a już mam dosyć tych lekarzy bo ciągle jest to samo i nic na mnie nie działa dosłownie nic z tych globulek i tych antybiotyków !!!

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Proszek do irygacji pochwy Tantum Rosa...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024