biore tabletki anty... mam grzybice pochwy i przyjmuje kapsulki dopochwowe.. wczoraj wzielam 5 juz, a dzis piecze mnie caly odbyt straszny bol brzucha mam i majtki zaplamione krwią nie wiem co jest.. ;((
dodam ze jestem dziewicą
2 2009-07-26 21:03:29 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-21 18:08:48)
...
nie moge isc... nie mam jak i kiedy
(
Dziś niedziela, na dodatek wieczór, więc za dużo nie zdziałasz. Ale rano biegiem do lekarza. Może to coś mało ważnego, al może nie. Na forum Ci nie pomożemy.
myslalam ze moze jakies podejrzenia ktos ma z was albo mial cos podobnego...
6 2009-07-26 21:07:15 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-21 18:08:45)
...
a poczytalas w tabletkach ktore bierzesz na grzybice czy nie ma takich skutków ubocznych?
w ogole lekarz przepisal Ci te globulki?
jesli nei mozesz isc do gina to chociaz do normalnego lekarza Twojego rodzinnego idz
te kapsulki gin mi ostatnio wypisala....
ale nic nie pisze w ulotkach o takich skutkach ubocznych..
wiesz juz nie wiem co sie dzieje...
a bralas oprocz tego jakies tabletki na grzybice? z tego co czytalam to flumycon? bierzesz go dalej czy juz nie?
tak kapsulki doustne bralam podczas okresu bo nie moglam zaczac wtedy jeszcze dopochwowego leczenia,... po tygodniu kiedy skonczyl mi sie okres przyjmuje te dopochwowe
czyli teraz jzu go nei bierzesz? bo ogolnei ten lek, brany w dawkach wiekszych niz 200 mg na dobe moze wplywac na skutecznosc tabletek anty, a jakby tak bylo to po prostu mialabys plamienei zwiazen z oslabieniem dzialania tabletek anty
no w kazdym badz razie wybierz sie do lekarza, bo te objawy sa niepokojace