Witam sniło mi się już pare razy że osoba bliska która mi zmarła w śnie pojawia się jako żywa i stoi w jakiejś odległości i do mnie macha .Kompletnie nie mam pojęcia co mogą oznaczać te sny i nie daje mi to spokoju
może chce abyś pozwoliła jej w końcu odejść?
pierwsza osoba zmarla która mi się śnila to mój brat ktory zginał w wypadku i do tej pory nie mogę się z tym pogodzić a dziś mi się śnił chrzesny mojej siostry który popelnil samobojstwo i w moim śnie byl uśmiechnięty i machal do mnie więc nawet o nim nie myślalam a jednak mi się przysnił i zawsze jak mam takie sny to też śni mi się policja tragggggggedia normalnie
musisz pogodzić się z ich śmiercią,co prawda ja nie wierzyłam w sny ale w ostatnim roku miałam kilka pogrzebów i za każdym razem przed kilka dni snił mi się cmentarz,kościół,dużo ludzi,przed ostatnim pogrzebem po takich snach wiedziałam że znowu nas czeka pogrzeb w rodzinie,no i był tydzień później
Dziękuję za posta ale ze śmiercią brata nigdy się nie pogodzę bo był najwspanialszym czlowiekiem na ziemi zawsze mogliśmy na siebie liczyć i poprostu czuje tak jak bym straciła połowę siebie
Że o nim myślisz.