Witajcie.. jestem w 31 tygodniu ciąży. Od około 3 dni bardzo dziwnie się czuję. Miewam tępe bóle w podbrzuszu (tak jak przy początku okresu) Ból ten wyczówam kilka razy dziennie i trwa około 30 minut. Dodatkowo zaczelam czuc sie bardzo kiepsko. Brak mi tchu i jestem okropnie zmęczona.. Czy któraś z "ciężarówek" miała coś podobnego?
Ja takie bóle okresowe mam od ok 33 tygodnia ciąży, tylko trwają krócej. Lekarz powiedział, że to skurcze przepowiadające. Lepiej zapytaj lekarza, może Cię zbada, bo może to oznaczać skracającą szyjkę.
Niestety chwilowo nie mam mozliwosci zgłoszenia się do lekarza... Ale i tak bardzo dziekuje za odpowiedź.
Witajcie.. jestem w 31 tygodniu ciąży. Od około 3 dni bardzo dziwnie się czuję. Miewam tępe bóle w podbrzuszu (tak jak przy początku okresu) Ból ten wyczówam kilka razy dziennie i trwa około 30 minut. Dodatkowo zaczelam czuc sie bardzo kiepsko. Brak mi tchu i jestem okropnie zmęczona.. Czy któraś z "ciężarówek" miała coś podobnego?
też mam tak, ale do tego dochodzi jeszcze twardnienie brzuszka, i dzieje się tak gdy leże.. te bóle itp. czasem budzę się w nocy lub nad ranem, jak dziś i miewam tak, i brak tchu..
crystals - a na Izbe przyjec tez nie mozesz podjechac?
tam ci zrobia ktg i zobaczą czy masz skurcze...