Dziewczyny niedługo ide na moją pierwszą impreze, namówiła mnie koleżanka bo jakoś nigdy nie miałam okazji ani zbyt wielkich chęci. Myślałam długo nad tym w co to ja sie ubiore i kupiłam taką mgiełke : 
no i mam dylemat czy pod spód sam stanik czy może jakaś podkoszulka?
W samym staniku nie będę wyglądała wulgarnie?
No i co z dołem? Spódniczka 100% wykluczona bo ich nie znoszę ![]()
Ja bym pod spod ubrała czarny top - w samym staniku byłoby wulgarnie
.
Do tego może legginsy jakieś fajniejsze? Albo jeansy rurki.
Śliczne to "wdzianko" sobie sprawiłaś! Zgadzam się z przedmówcom - wydaje mi się, że coś czarnego pod spód trzeba założyć. Ja do tego czarne rurki bym założyła i masz świetny zestaw na imprezę.
Zależy co to za impreza.
Mgiełki są teraz bardzo modne i wg mnie wcale nie wyglądają wulgarnie z ładnym stanikiem pod spodem. Oczywiscie na imprezę a nie do kościoła ![]()
Do tego fajne rurki i szpilki ![]()
No ale sama musisz ocenić jak się będziesz w niej czuć ![]()
według mnie nie byłoby wulgarnie w samym czarnym staniku. Obyś czula sie komfortowo.
do tego szpili i rurki.
ale śliczna ta mgiełka jest.
mgiełka cudowna:)
ja bym do tego wzięła dzinsy rurki nie za ciemne i jesli bedziesz sie wygodnie czuła to stanik czarny(i nie bedzie wulgarnie;) ale jak masz byc skrepowana to czarny top na ramiączka cienkie i też bedzie slicznie;))
z punktu widzenia faceta - trzeba mieć kawałek cycka, no może nie jak Pamela Anderson, ale piegi odpadają... i te rurki, i szpile, to jak najbardziej - pod warunkiem jednym - że umiesz na szpili chodzić, a nie człapać jak kaczka...
hmm od szpilek wolałabym czarne koturny ze złotym zameczkiem z boku co wy na to? Na szpilkach nie czuję sie zbyt komfortowo..
Do tego czarne legginsy?
Czy to za bardzo jak czarna wdowa?
Chyba się jednak szarpne i ubiore zwykły czarny stanik z lekka koronka po bokach:))
a i dziękuje za wszystkie komplementy dotyczące mgiełki!
)
Śliczna ta mgiełka!
Ja pod nią chyba założyłabym ładny, czarny stanik, rurki i szpilki.
Raczej nie wygląda to wulgarnie.
Zaleznie od biustu. Biust maly- zero stanika (jak na wybiegu, bardzo wspolczesnie). Biust duzy- stanik. Do tego dzinsy rurki, male obcasy (kitten heels), szara marynarka.