Kompletny mętlik w głowie. Nie wiem co już o tym myśleć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kompletny mętlik w głowie. Nie wiem co już o tym myśleć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Kompletny mętlik w głowie. Nie wiem co już o tym myśleć

Zacznę od początku.
Mam 23 lata. Na początku grudnia 2012 po 6 latach bycia razem i na pół roku przed ślubem dowiedziałam się ze mój ex mnie zdradza od półroku. Udało mi się jakoś po tym pozbierac dzięki rodzinie, przyjaciołom i... Bartoszowi (29lat.). Pracujemy razem. Był jedną z pierwszych osób które mnie pocieszały. Tak na prawdę byłam wtedy bardzo zaskoczona, że prawie obcy mi koleś ujawnia mi ze tez został kiedyś tak skrzywdzony. Zaczęliśmy dużo pisać, on wysyłała mi fanatyczna muzykę na gorsze dni. W koncu umówiliśmy sie do kina - dokładnie w Boże Narodzenie wink. Za jakiś czas było znowu kino, kolacja no i wkoncu pojawił się sex ( cały weekend tylko my). W miedzy czasie Bartosz opowiadał mi ze jest mega niezależnym człowiekiem, żebym była świadoma tego że nie zawsze bedzie miał dla mnie czas bo ma drugą prace - warszat w każdy poniedziałek i środę. Jest to tez zwiazane z jego pasją - drifftingiem. Na początku mi to odpowiadało bo po przednim związku bycie 24h/7 dni w tygodniu mi obrzydło. No ale zaczęły sie pojawiac problemy. Zaczeło mnie martwic to, że nie chce poznac mnie ze swoimi znajomymi. Postanowiłam z nim o tym pogadac - twierdzi ze nie było czasu i okazji. No jeśli wyjście na kolacje w niedziele ze znajomymi nie było okazja to co nią mogło być?.  No i pomimo tego że codziennie pisze dzien dobry, dobranoc co słychać, pisze mi co u niego słychać, jakos nie czuje zeby zalezało mu na spotkaniach. Próbowałam sie z nim spotkać we wtorek... no ale wypadło mu odebranie wyników od lekarza, fryzjer, jakaś podwózka mamy. Mysłam że mnie kłamie.  Ja juz nie wiem co robic. Dac sobie spokój z człowiekiem ktory chce sie widywać ze mna tylko na weekendy gdzie to zawsze ja wychodzę z inicjatywa "Może się dziś zobaczymy" czy może przesadzam i  mam to co chciałam, bo niby uprzedzał jaki ma problem z czasem. A może uznał że dostał to co chciał i dziękuje. Chociaz osobiście myślę, że to nie ten typ. Mówił że "zawsze sobie mowimy prawdę i tylko prawde, choćby była najgorsza". No to chyba gdyby miałby już mnie dość nie pisałby co u niego i urwał ten kontakt. A może poczeka i zobaczyć czy wyjdzie z jakas inicjatywa.  Totalny mętlik.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kompletny mętlik w głowie. Nie wiem co już o tym myśleć

No więc tak .. Z jednej strony z tego co opisałas wydaje mi się, że mógłby to być chłopak na jednorazowa noc i narazię a teraz pisze tylko dlatego, żebys tak o nim nie myślała, żeby nie było mu głupio. Z drugiej strony może naprawdę mu na Tobie zależy, ale nie ma czasu żeby spędzać z Tobą więcej czasu. Może to co mówi jest prawda. Nie mogę określić, ponieważ go nie znam. Ja na Twoim miejscu przez jakiś czas nie wychodziła pierwsza z inicjatywa spotkania się. Zaczekaj niech zatęskni, wtedy On pierwszy wyjdzie z taka propozycja:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kompletny mętlik w głowie. Nie wiem co już o tym myśleć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024