Bikini na basen? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Bikini na basen?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Bikini na basen?

Witajcie. Od dawna nie byłam na basenie, ale ostatnio nabrałam ochoty by popływać. W związku z tym mam pytanie: czy kostium bikini na basenie jest dziś czymś normalnym? Nie chcę wyglądać dziwacznie, czy zostać wyproszona, dlatego pytam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bikini na basen?

Mysle, ze to zalezy co chcesz tam robic. Jezeli chcesz troche popływać  czy zrelaksowac sie w jacuzzi itp. to bikini jest w sam raz. Jezeli chcesz zaszalec z pływaniem to tylko jednoczesciowy kostium. Z własnych obserwacji stwierdzam, ze z kostiumów jednoczesciowych zazwyczaj korzystają starsze panie, otyłe osoby płci żenskiej, małe dziewczynki i osoby, które "powaznie" podchodzą do pływania, a tak wiekszosc dziewczyn i kobiet zakłada bikini. Bikini na basenie to nic złego, jeszcze nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi.

3

Jak najbardziej ok i normalna rzecz.

4

Ja też nieraz widuję dziewczyny w bikini na basenie i nie ma w tym nic dziwnego smile

5

Mayka: Ja chodzę w bikini na basen, odkąd pamiętam. Nigdy nie zostałam wyproszona ani nikt na mnie z tego powodu uwagi nie zwracał. Jeszcze 10 lat temu większość pływających dziewcząt miała na sobie strój jednoczęściowy, dzisiaj prawie wszystkie pływają w bikini.

6

Wygnać - nikt Cię z basenu nie wygoni, ale wygodniejszy do pływania jest kostium jednoczęściowy. Mojej córce zdarzyło się kiedyś, że w czasie pływania rozerwał się biustonosz. Bikini nie służy do pływania, ale do opalania się.

7

Kuriboh zgadzam się z Toba.. a Mayka na basenie na pewno juz była i nic nie napisała.. w czym była sad

8

Robcio73 napisał/a:

Kuriboh zgadzam się z Toba.. a Mayka na basenie na pewno juz była i nic nie napisała.. w czym była sad

Byłam w bikini. Faktycznie, niczyjej uwagi nie zwróciłam, nikt mnie nie wygonił etc. Wszystkie panie, jakie tam ze mną były, miały na sobie dwuczęściowe kostiumy.

Kuriboh: Nie zgodzę się z Tobą. Przecież bikini to KOSTIUM KĄPIELOWY, jak sama nazwa wskazuje.

9

Kuriboh napisał/a:

Wygnać - nikt Cię z basenu nie wygoni, ale wygodniejszy do pływania jest kostium jednoczęściowy. Mojej córce zdarzyło się kiedyś, że w czasie pływania rozerwał się biustonosz. Bikini nie służy do pływania, ale do opalania się.

Zgadzam się z komentarzem wyżej, dla bezpieczeństwa i wygody lepiej wziąć - przynajmniej na basen - strój jedno częściowy.

10

Słyszałam taki żart:  kobieta wchodzi na basen w bikini a ratownik krzyczy:
   -Tu obowiązują stroje jednoczęściowe!
   -To którą część mam zdjąć?
  A tak na poważnie to teraz możesz iść w takim stroju jaki masz i czujesz się w nim dobrze. Ja kiedyś w aquaparku miałam małą wpadkę z górą od bikini. Podczas zjazdu pływania jedna pierś mi się wysunęła, ale nikt mnie za to nie zlinczował.
  Pozdrawiam Iza.

11

Ostatnio kupiłam fajne bikini na clamodi,com/pl/374-bikini. Co do jakiś konkretów to polecam poczytać na blog.clamodi,com (kropka zamiast przecinka)

12

A dlaczego by nie mial byc normalny.  Zarowno stroj jednoczesciowy jak i bikini (dwu czesciowy) sa normalne na basenie.

Jak dla mnie, jednoczęściowy zawsze wygrywa. Może być nawet mocno wycięty, ale nie boję się przyjemniej, że coś się zsunie/przesunie

14

Ja_to_jestem_Sonia napisał/a:

Jak dla mnie, jednoczęściowy zawsze wygrywa. Może być nawet mocno wycięty, ale nie boję się przyjemniej, że coś się zsunie/przesunie

Ja lubie bikini dwu czesciowy stroj najbardziej.

15

No jasne, że normalne! A jakie inne. Mozna pomyslec o jednoczesciówce ale jak masz już bikini i chcesz byc mniej rozneglizowana to do wejścia do wody możesz sobie kupić kimono plażowe. W ogóle ja polecam jednoczęściowe stroje kapielowe z lavel. pl bo one świetnie modelują ciałko a wcale nie czuć ucisku. Ale nie przejmuj się kochana czy pasuje tylko bierz co lubisz!!!

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Bikini na basen?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024