POZNAN. szukam koleżanki na wspolne wypady na basen, silownie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » POZNAN. szukam koleżanki na wspolne wypady na basen, silownie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: POZNAN. szukam koleżanki na wspolne wypady na basen, silownie.

Hej! Szykam dziewczyny, koleżanki na basen, siłownie, wspólne bieganie itd. wspólnie raźniej smile POZNAN. Chciałabym.schudnąc, jednak brak mi silnej woli, w Poznaniu mueszkam od niedawna dlatrgo chciałabym znaleźć kolezanke.,.z.ktoa bede mogla wyjsc na silownie, pobiegac , poplywac itd. chetne dziewczyny ! napiszcie mozemy razem zawalczyc o piekne cialo na lato smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: POZNAN. szukam koleżanki na wspolne wypady na basen, silownie.
Koniusia napisał/a:

Hej! Szykam dziewczyny, koleżanki na basen, siłownie, wspólne bieganie itd. wspólnie raźniej smile POZNAN. Chciałabym.schudnąc, jednak brak mi silnej woli, w Poznaniu mueszkam od niedawna dlatrgo chciałabym znaleźć kolezanke.,.z.ktoa bede mogla wyjsc na silownie, pobiegac , poplywac itd. chetne dziewczyny ! napiszcie mozemy razem zawalczyc o piekne cialo na lato smile

Ja bardzo chętnie. smile Też chcę się wybrać na siłownię i trochę poruszać, a nie bardzo mam ostatnio z kim.

3

Wznawiam wątek.

Dziewczyny z Poznania!

W związku z otwarciem nowej siłowni w Inea Stadion zamierzam się zapisać ( atrakcyjny pakiet).

Chciałabym poznać kogoś kto chciałby zrzucić kilka kg i potowarzyszy mi w spalaniu tłuszczu wink..

4

Siłownie są nie dla mnie, ale na jakieś łyżwy chętnie bym poszła. Albo pobiegać wiosną/latem smile

5 Ostatnio edytowany przez zwiazkowy_len (2015-01-09 18:38:00)

zebrawpaski napisał/a:

Siłownie są nie dla mnie, ale na jakieś łyżwy chętnie bym poszła. Albo pobiegać wiosną/latem smile

Łyżwy... Na łyżwy to już ponad miesiąc namawiam nie jedną znajomą/znajomego. Się wk... i sam chyba zaraz pójdę...
Nikt k... czasu nie ma... Ani dzieci, ani innych zobowiązań, praca na etacie, a nikt czasu nie ma.

6

zwiazkowy_len napisał/a:
zebrawpaski napisał/a:

Łyżwy... Na łyżwy to już ponad miesiąc namawiam nie jedną znajomą/znajomego. Się wk... i sam chyba zaraz pójdę...
Nikt k... czasu nie ma... Ani dzieci, ani innych zobowiązań, praca na etacie, a nikt czasu nie ma.

Byłam wczoraj ^^ Ale chętnie poszłabym znowu. Podobało mi się. Co prawda łyżwiarka ze mnie żadna, problemy z hamowaniem mam (czyt. nie umiem tongue), ale mimo wszystko radochę miałam big_smile

7

zebrawpaski napisał/a:
zwiazkowy_len napisał/a:
zebrawpaski napisał/a:

Byłam wczoraj ^^ Ale chętnie poszłabym znowu. Podobało mi się. Co prawda łyżwiarka ze mnie żadna, problemy z hamowaniem mam (czyt. nie umiem tongue), ale mimo wszystko radochę miałam big_smile

Haha taki problem to nie problem. Miałem łyżwy na nogach w zeszłych sezonach ledwie 4 razy. Ja to mam w ogóle problem z jazdą wertykalną ;D

8

zwiazkowy_len napisał/a:
zebrawpaski napisał/a:
zwiazkowy_len napisał/a:

Haha taki problem to nie problem. Miałem łyżwy na nogach w zeszłych sezonach ledwie 4 razy. Ja to mam w ogóle problem z jazdą wertykalną ;D

4 razy to i tak więcej niż ja w całym życiu big_smile Jeździłam raptem dwa razy na łyżwach wink Mam nadzieję, że będzie tych razów więcej, bo frajda niesamowita smile

9

zebrawpaski napisał/a:
zwiazkowy_len napisał/a:
zebrawpaski napisał/a:

4 razy to i tak więcej niż ja w całym życiu big_smile Jeździłam raptem dwa razy na łyżwach wink Mam nadzieję, że będzie tych razów więcej, bo frajda niesamowita smile

Jest frajda, jest. Wydaje mi się, że przede wszystkim łatwiej na łyżwach niż na rolkach. A na rolkach coś śmigałaś? Rolki leża od 6 lat użyte zaledwie 5 razy...
Mam nadzieję, że masz pasiaste ubranie na łyżwach, aby wiedzieć komu z drogi zejść skoro nie wyhamujesz big_smile

10

zwiazkowy_len napisał/a:
zebrawpaski napisał/a:
zwiazkowy_len napisał/a:

Jest frajda, jest. Wydaje mi się, że przede wszystkim łatwiej na łyżwach niż na rolkach. A na rolkach coś śmigałaś? Rolki leża od 6 lat użyte zaledwie 5 razy...
Mam nadzieję, że masz pasiaste ubranie na łyżwach, aby wiedzieć komu z drogi zejść skoro nie wyhamujesz big_smile

Na rolkach kilka razy jeździłam, gdzieś się walają w piwnicy. Nawet lubię, ale pod warunkiem, że mam ładniutką, gładziutką jak pupcia niemowlęcia ścieżkę big_smile

Nie potrzeba mi pasiastych ubrań. Nieumiejętność hamowania po prostu WIDAĆ tongue
Aczkolwiek bliskiego spotkania z lodem jeszcze nie miałam wink

11

zebrawpaski napisał/a:
zwiazkowy_len napisał/a:
zebrawpaski napisał/a:

Na rolkach kilka razy jeździłam, gdzieś się walają w piwnicy. Nawet lubię, ale pod warunkiem, że mam ładniutką, gładziutką jak pupcia niemowlęcia ścieżkę big_smile

Nie potrzeba mi pasiastych ubrań. Nieumiejętność hamowania po prostu WIDAĆ tongue
Aczkolwiek bliskiego spotkania z lodem jeszcze nie miałam wink

To fakt, na kostkę nie wyjadę w rolkach. Zjeżdżać z górki też się nie odważę wink

Krzyczysz jak nie możesz się zatrzymać i ma to doprowadzić do kolizji? wink
A pro po bliskiego spotkania. Kiedyś na malcie (chyba pierwszy raz na łyżwach) jadę jak łamaga i nie mogę właśnie zahamować. Pech chciał, że z naprzeciwka jechał też taki zdolniacha jak ja, z dziewczyną za rękę. Ona go prowadziła wink No i ani on ani ja, ani hamować, ani skręcać nie potrafiliśmy. Więc co? Tak na siebie wpadliśmy. Problem w tym że on miał ze 120kg był naprawdę duży, a ja chucherko. Ledwo 70 parę wink
Ta panika w naszych oczach, co teraz zrobić?!

12

Albo hamuję wytracając prędkość, albo lądując na bandzie, ewentualnie łapiąc się jej tongue
Na rolkach o tyle łatwiej, że jest tylny hamulec. Dlaczego, oj dlaczego nie ma hamulca w łyżwach?

Współczuję zderzenia! Ja to się zawsze boję dzieciaków. Nie potrafią jeszcze przewidzieć tego, że jak się nagle zatrzymają lub skręcą, ktoś może na nich wpaść!

13

zebrawpaski napisał/a:

Albo hamuję wytracając prędkość, albo lądując na bandzie, ewentualnie łapiąc się jej tongue
Na rolkach o tyle łatwiej, że jest tylny hamulec. Dlaczego, oj dlaczego nie ma hamulca w łyżwach?

Współczuję zderzenia! Ja to się zawsze boję dzieciaków. Nie potrafią jeszcze przewidzieć tego, że jak się nagle zatrzymają lub skręcą, ktoś może na nich wpaść!

Z kolei mnie wkurzają ci co bardzo dobrze jeżdżą i Ci śmigają przed nosem, jakby specjalnie to robili.
No i proszę, okazało się że jutro idę pojeździć smile

14 Ostatnio edytowany przez zebrawpaski (2015-01-10 20:42:25)

Ach, zazdroszczę!
Mam nadzieję, że mi się uda pod koniec tygodnia pójść pojeździć smile

Życzę udanej zabawy! smile

15

Gdzie chodzisz? Daj znać jak będziesz szła to będę wypatrywał tych najbardziej poobijanych tongue

16

zwiazkowy_len napisał/a:

Gdzie chodzisz? Daj znać jak będziesz szła to będę wypatrywał tych najbardziej poobijanych tongue

Ostatnio byłam na Chwiałce. 

I wypraszam sobie, nie jestem poobijana big_smile Jeszcze... big_smile

17

zebrawpaski napisał/a:
zwiazkowy_len napisał/a:

Ostatnio byłam na Chwiałce. 

I wypraszam sobie, nie jestem poobijana big_smile Jeszcze... big_smile

Hmm wszyscy o tej Chwiałce i Chwiałce, a nigdy tam nie byłem.

Jedna tercja może wszystko zmienić tongue

18 Ostatnio edytowany przez arcania (2015-01-10 23:59:54)

Polecam Wam to: http://lodowiskomisialek.pl/

aaa i tu też było ok smile   http://www.ineastadion.pl/lodowisko

19

Hej !

Ja już zapisana na nową siłownię na Grunwaldzie...

Naprawdé nikt sié nie przyłączy? smile

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » POZNAN. szukam koleżanki na wspolne wypady na basen, silownie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024