depresja bezsennośc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » depresja bezsennośc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: depresja bezsennośc

co mam robić żeby spać w nocy i szybko wyjśc z depresji mod 4 dni biorę leki i narazie żadnych efektów

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: depresja bezsennośc

Depresja nie jest chorobą, którą wyleczysz jak przeziębienie w przeciągu kilku dni. Moja sąsiadka walczy parę lat, do tej pory jeszcze całkowicie się nie wyleczyła. Także musisz czekać, niestety.

3

Polecam depresanum , też mi życie czasami daje w kość i aż mnie cholera bierze na to wszystko , zero spania i skupienia się nad czymkolwiek.W pracy masakra, byk na byku , przez to niewyspanie.Znajoma poleciła mi to niedawno.To ziołowy preparat i faktycznie  fajnie i szybko wycisza i uspokaja.Rano jestem wyspana i chętnie wstaję.Lubię swoją pracę i nie chciałabym jej stracić przez jakieś głupoty innych.

4

kasia5ooo napisał/a:

co mam robić żeby spać w nocy i szybko wyjśc z depresji mod 4 dni biorę leki i narazie żadnych efektów

Poszukaj przyczyny swojej depresji. Być może twój niepokój, czy strach siedzi w tobie, trochę przytłumiony przez leki, ale ciało cały czas przeżywa problemy.

5

Kasiu na działąnie antydepresantów musisz poczekać min 2 - 3 tyg mają opóźnione działanie,wiem cos o tym od 4 lat leczę depresję

6

BlackAngel napisał/a:

Depresja nie jest chorobą, którą wyleczysz jak przeziębienie w przeciągu kilku dni. Moja sąsiadka walczy parę lat, do tej pory jeszcze całkowicie się nie wyleczyła. Także musisz czekać, niestety.

dokładnie takie słowa usłyszałam od mojego lekarza.

Poza tym,każdy lek na kazdego chorego działa inaczej.Lek na którym ja obecnie jestem dziala rożnie -mimo iż pisze że na działanie trzeba poczekać od 2 do 6 tyg.to czytalam,ze kobieta poczuła porawę po 8 tyg,natomiast inna aż po kilku miesiacach.U mnie jest podobna sytuacja,,,zalezy to prawdopodobnie od pacjenta,oraz nasilenia nerwicy i depresji u  chorego.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » depresja bezsennośc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024