Heej
Mam problem tego typu, że nie mam żadnej bliskiej mi osoby z którą mogę pogadać o wszystkim i o niczym.Czuję sie trochę samotna...Zwłaszcza teraz jak studiuję to zerwałam kontakty ze znajomymi z miasta, liceum, (tylko czasem zagadamy co słychać nowego)Mam chłopaka, ale z nim nie moge gadać cały czas, bo wiadomo, że ma swoje życie, sprawy i jest daleko ode mnie.Szukam nowych znajomości, bratnich Duszyczek, które sie nudzą tak jak ja i chętnie pogadają o byle czym:) Mieszkam około 100 km od Wawy.Mam 19 lat.Nie mam pojęcia co mogę dodać...Chyba tylko tyle, że czekam na odzew
Pozdrawiam serdecznie Olguś ![]()
Hej
Ja jestem chętna na tego typu pogaduszki ![]()
i ja:) to mój nr gg napisz koniecznie 48445196:)
hej, a skad jestescie? moze ze slaska? pisac jak cos
)
Witam was mam takie pytanie czy ja też mogę? ![]()
Wiem kobieta z kobietą podobno się dogada lepiej ale również z facetem można pogadać i poradzić się..
Bo czasem z naszego punktu widzenia wiele rzeczy wygląda inaczej i myślę że może to pomóc..
Witajcie,
ja także jestem otwarta na nowe znajomości, najchętniej z Warszawy ![]()
Emilia, 29 l.
Hej Tamilla ja jestem ze śląska dokładnie z Katowic możesz pisać mój nr gg 44880909. Też potrzebuje tej bliskiej osoby moje koleżanki już nie mają dla mnie czasu, każda poszła w swoją stronę studia ,praca ,rodzina
. Mieszkam z chłopakiem ale to nie to samo co mieć bliska przyjaciółkę mój ukochany pracuje od rana do wieczora a ja siedzę sama.
Mieszkam z chłopakiem ale to nie to samo co mieć bliska przyjaciółkę mój ukochany pracuje od rana do wieczora a ja siedzę sama.
Nie mogłem się powstrzymać.
W innym temacie piszesz ze nie mozesz znalezc chłopaka, roznica 1 dzien.
Hej!
Jestem Kasia i też jestem w takiej samej sytuacji. Nie mam z kim pogadać ani gdziekolwiek wyjść dlatego też jestem chętna ![]()
Kasia94 a ty skad jestes ? ;>
Ja jestem z Warszawy