jaki korektor pod oczy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » jaki korektor pod oczy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: jaki korektor pod oczy?

mam straszne cienie pod oczami i szukam dobrze kryjącego korektora czy możecie polecić coś dobrego co przy okazji nie będzie potwornie drogie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jaki korektor pod oczy?

O, też by przydał mi się, mam teraz bladą twarz i cienie strasznie rzucają się w oczy sad a może ktoś podpowie z jakich składników zrobić? Czy z takich samych jak normalny korektor mineralny?

3

Osobiście polecam Dermacol make up cover. Choć właściwie jest to bardzo gęsty podkład, pod oczy nadaje się idealnie smile. Można go kupić na allegro za około 15 złotych.

4 Ostatnio edytowany przez PatKot (2013-11-14 12:16:14)

Hej ja tez chciala bym se kupic korektor ale nie wiem jaki. Obecnie mieszkam w Holandii... Mam takie pytania.. Korektor ma byc jasniejszy czy ciemniejszy od pudru. . Ja mam jasna karnacje..

5 Ostatnio edytowany przez xYxAngelxYx (2013-11-14 14:27:33)

moNniaaaa napisał/a:

Osobiście polecam Dermacol make up cover. Choć właściwie jest to bardzo gęsty podkład, pod oczy nadaje się idealnie smile. Można go kupić na allegro za około 15 złotych.

Chyba jak ktoś ma tłustą cerę,mnie kompletnie nie pasował,wchodził w załamania,nawet zrobił mi zmarszczki pod okiem,których nawet nie ma.
Od siebie polecam dobrze kryjący,ale nie wychodzący w załamania korektor Gosh Click'n Conclear występuje w 3 wersjach odcieni skóry i 1 zielony.

PatKot napisał/a:

Hej ja tez chciala bym se kupic korektor ale nie wiem jaki. Obecnie mieszkam w Holandii... Mam takie pytania.. Korektor ma byc jasniejszy czy ciemniejszy od pudru. . Ja mam jasna karnacje..

Nie wyglądałabyś korzystnie z białą plamą pod okiem smile Jak ktoś ma śniadą cerę to może kupić korektor o pół tonu/ton jaśniejszy żeby ładnie rozjaśnił przestrzeń pod okiem smile

6

Ja ostatnio skusiłam się na korektor rozświetlający z golden rose. Kosztował kilkanaście zl, można wybrać z kilku odcieni, nie jest kryjący tylko ślicznie rozświetla i maskuje cienie. Nie kupuję kryjących pod oczy bo przeważnie mają ciężką konsystencję i postarzają

7

Hej nie wiecie czy korektor z ,, essence i love stay,, jest w jednym odcieniu.. I czy nadawal by sie do jasnej cery.

8

Hej zakupiłam sobie korektor z ESSENCE ,,Stay natural,, w odcieniu ,,01 Soft Beige,, Ten odcien jest trochę za ciemny.. Następnym razem kupię se 03.. A jak chodzi o korektor to ma lekkie krycie i ma taką wadę że czasem nic z niego nie chce wyjść a innym razem wyjdzie tyle że nie mam co z taką ilością zrobić.. Ktoś może ma tak samo z tym kosmetykiem.. big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » jaki korektor pod oczy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024