mam straszne cienie pod oczami i szukam dobrze kryjącego korektora czy możecie polecić coś dobrego co przy okazji nie będzie potwornie drogie?
O, też by przydał mi się, mam teraz bladą twarz i cienie strasznie rzucają się w oczy
a może ktoś podpowie z jakich składników zrobić? Czy z takich samych jak normalny korektor mineralny?
Osobiście polecam Dermacol make up cover. Choć właściwie jest to bardzo gęsty podkład, pod oczy nadaje się idealnie
. Można go kupić na allegro za około 15 złotych.
4 2013-11-14 12:14:53 Ostatnio edytowany przez PatKot (2013-11-14 12:16:14)
Hej ja tez chciala bym se kupic korektor ale nie wiem jaki. Obecnie mieszkam w Holandii... Mam takie pytania.. Korektor ma byc jasniejszy czy ciemniejszy od pudru. . Ja mam jasna karnacje..
5 2013-11-14 14:25:55 Ostatnio edytowany przez xYxAngelxYx (2013-11-14 14:27:33)
Osobiście polecam Dermacol make up cover. Choć właściwie jest to bardzo gęsty podkład, pod oczy nadaje się idealnie
. Można go kupić na allegro za około 15 złotych.
Chyba jak ktoś ma tłustą cerę,mnie kompletnie nie pasował,wchodził w załamania,nawet zrobił mi zmarszczki pod okiem,których nawet nie ma.
Od siebie polecam dobrze kryjący,ale nie wychodzący w załamania korektor Gosh Click'n Conclear występuje w 3 wersjach odcieni skóry i 1 zielony.
Hej ja tez chciala bym se kupic korektor ale nie wiem jaki. Obecnie mieszkam w Holandii... Mam takie pytania.. Korektor ma byc jasniejszy czy ciemniejszy od pudru. . Ja mam jasna karnacje..
Nie wyglądałabyś korzystnie z białą plamą pod okiem
Jak ktoś ma śniadą cerę to może kupić korektor o pół tonu/ton jaśniejszy żeby ładnie rozjaśnił przestrzeń pod okiem ![]()
Ja ostatnio skusiłam się na korektor rozświetlający z golden rose. Kosztował kilkanaście zl, można wybrać z kilku odcieni, nie jest kryjący tylko ślicznie rozświetla i maskuje cienie. Nie kupuję kryjących pod oczy bo przeważnie mają ciężką konsystencję i postarzają
Hej nie wiecie czy korektor z ,, essence i love stay,, jest w jednym odcieniu.. I czy nadawal by sie do jasnej cery.
Hej zakupiłam sobie korektor z ESSENCE ,,Stay natural,, w odcieniu ,,01 Soft Beige,, Ten odcien jest trochę za ciemny.. Następnym razem kupię se 03.. A jak chodzi o korektor to ma lekkie krycie i ma taką wadę że czasem nic z niego nie chce wyjść a innym razem wyjdzie tyle że nie mam co z taką ilością zrobić.. Ktoś może ma tak samo z tym kosmetykiem.. ![]()