Hej
Mam 19 lat. W listopadzie grając w grę ma multiplayerze przez internet poznałam chłopaka. Spotkaliśmy się poraz pierwszy na żywo w grudniu po świętach. I jesteś do teraz razem. On mieszka w Opolu, a ja w Krakowie. Widzieliśmy się już 3 razy. Najpierw ja byłam u niego przez prawie tydzień potem w styczniu on u mnie dłużej niż tydzień i w lutym ja u niego prawie cały tydzień. Wydaje mi się że to może być miłość, chociaż nie jestem pewna ponieważ nigdy się nie zakochałam. Wciąż o nim myślę, za każdym razem nie mogę się doczekać spotkania z nim, cały czas chcę z nim być i ta odległość przeszkadza. Co dziwne nie myślałam że obecność drugiego człowieka przez tak długi czas przy mnie może mnie nie denerwować (a jestem raczej samotnikiem), jest raczej na odwrót jego brak mnie denerwuje ;/ Jednak czasem mam wrażenie jakbym mu była obojętna
zupełnie tak jakby to dla niego nie było tak ważne czy to ja z nim jestem czy jakaś inna dziewczyna. Jednak wiem że chce być ze mną i ma nadzieje na dłuższy związek (a wiem to bo planuje iść ze mną na wesele w czerwcu i we wrześniu, a to jeszcze daleki czas). Wiem że to głupie ale tego typu wątpliwości mnie dołują, wystarczy że sobie pomyślę o takich dołujących rzeczach to już mi się płakać chce
I nie wiem co robić, czy wogóle ciągnąć dalej taki związek na odległość? W sumie on kończy teraz studia i mogę sobie robić głupie nadzieje że może w przyszłości jeśli to będzie dalej trwało to się przeprowadzi do Krakowa, ale szczerze w to wątpię.
Witam:) to szczeze z nim porozmawiaj na ten temat, jakie ma zamiary wobec Ciebie, i czy ta odleglosc jakos pokonacie? (mam na mysli czy po sudiach sie do ciebie przeprowadzi) a narazie niech ta wasza milosc toczy sie sama tzn jestescie razem, jest wam dobrze to nie psujcie tego, a ty swoimi watpliwosciami ranisz go, i jesli bd tak robic dalej to on z pewnoscia to wyczuje i sie bd oddalac od ciebie, dlaczego uwazasz ze jest mu obojetne to czy jest z toba czy z inna??? przeciez skoro wybral ciebie pomimo dzielacej was odleglosci to o czyms to swiadczy:))) ciesz sie ze masz przy sobie osobe na ktorej ci zalezy, ja mialam chlopaka z ktorym spotykalam sie codziennie albo co 2 dni, na poczatku super, ale z czasem zaczelismy sie oddalac az sie rozstalismy, wiec skoro mieszkacie od siebie kawalek mozna uznac to za zalete bo tesknicie za soba oboje
)))
Dzięki wielkie za odpowiedź. Bardzo mi ona pomogła
W tych sprawach zawsze pomagała mi przyjciółka która wyjechała do Austri więc nie wiedziałam co robić. A to wogóle mój pierwszy (zapowiadający się na poważny) związek ![]()
hentaihime a co on myśli na temat waszej wspólnej przyszlości? Daje nadzieję na to że będziecie razem? Jesteście młodzi, więc może studia w tym samym mieście są dla was szansą?
Na Twoim miejscu nie rezygnował bym z tej miłości tak szybko. To normalne bo każdy ma wątpliwości. Wydaje Ci się, że jesteś mu czasem obojętne? Nie przejmuj się, na pewno ma tylko gorszy dzień. Sam jestem facetem i wiem co mówię. Gdy dopadną Cię czarne myśli, zajmij się czymś, zrób coś, nie myśl.