Samotny ojciec proszę o poradę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Samotny ojciec proszę o poradę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Samotny ojciec proszę o poradę

Jestem samotnym ojcem sam wychowuje 13 letniego syna ,ograniczyłem prawa rodzicielskie matce oraz mam zasądzone alimenty w kwocie 250zł Zrobiłem tak ponieważ matka mojego syna jest alkoholiczką i wogólę się nim nie interesuje. Jest nie ściągalna u komornika bo nigdy nie pracowała ani nie ma zamiaru podjąć pracy.Czy mi się coś należy od państwa rodzinne ,alimenty,lub inne jakie kolwiek dodatki jeżeli zarabiam 1900 zł netto miesięcznie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotny ojciec proszę o poradę
marek21251 napisał/a:

Jestem samotnym ojcem sam wychowuje 13 letniego syna ,ograniczyłem prawa rodzicielskie matce oraz mam zasądzone alimenty w kwocie 250zł Zrobiłem tak ponieważ matka mojego syna jest alkoholiczką i wogólę się nim nie interesuje. Jest nie ściągalna u komornika bo nigdy nie pracowała ani nie ma zamiaru podjąć pracy.Czy mi się coś należy od państwa rodzinne ,alimenty,lub inne jakie kolwiek dodatki jeżeli zarabiam 1900 zł netto miesięcznie.

Przy takich zarobkach, raczej watpie.
Moja matka nie pracowala, a tez dostawala tylko 250zl alimentow.
Nie macie wcale tak zle.

3

Niestety, Twoje dochody nie uprawniaja Cie do pobierania jakiegokolwiek zasilku.
Nie masz tez prawa starac sie o alimenty z funduszu alimentacyjnego-tutaj rowniez w powodu przekroczenia kryterium dochodowego.

4

Dochód nie może przekraczać 725 zł na członka rodziny aby składać papiery do funduszu.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Samotny ojciec proszę o poradę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024