Jak odwdzięczyć się koleżance? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Jak odwdzięczyć się koleżance?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak odwdzięczyć się koleżance?

Nie wiedziałam, gdzie ten wątek wcisnąć, więc jeśli jest nie w tym dziale, w którym powinien, proszę o wybaczenie smile
Krótki opis sytuacji :
potrzebuję makijażu oczu (resztę umiem big_smile) na półmetek na studiach. Znam bloga, na którym dziewczyna prezentuje swoje makijaże, a że akurat jest z mojego miasta, zagadałam do niej i ona mnie zaprosiła - że chętnie mnie pomaluje, że możemy się umówić. Nadmieniłam w jednym mailu, że proszę o to, bo chciałabym ładnie wyglądać, a wolę zapłacić jej, niż kosmetyczce, o której nie wiem, jakie posiada zdolności...  Ona sie do tego nie odniosła w żaden sposób. Stąd moje pytanie - czy ja mam próbować jej zapłacić? Czy coś jej kupić? Czekoladki? Strasznie jakoś mi jest głupio, bo nie wiem co z tym zrobić, nie wiem, czy się nie obrazi za propozycję zapłaty? Czy możecie mi doradzić? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak odwdzięczyć się koleżance?

Castore, umawiając się z nią na spotkanie zapytaj jeszcze raz o zapłatę. Jeśli odmówi, to kup jej czekoladki albo jakieś dobre wino smile

3

Odp: Jak odwdzięczyć się koleżance?
Margolinka napisał/a:

Castore, umawiając się z nią na spotkanie zapytaj jeszcze raz o zapłatę. Jeśli odmówi, to kup jej czekoladki albo jakieś dobre wino smile

Piszemy do siebie maile - co mam jej napisać, żeby nie wyszło i nie zabrzmiało głupio?:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Jak odwdzięczyć się koleżance?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024